Mööblikomplektid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 26

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Mööblikomplekt Jika Lyra Plus H451961 valge

    Mööblikomplekt Jika Lyra Plus H451961 valge

    213,00 €

    Jika Lyra Plus H451961 on klassikalise stiiliga valge vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub kahe uksega valamukapp, keraamiline valamu ja kinnitused kapi paigaldamiseks. Lisaks on valamukapil kaasas ka riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Jika valamukapid on töödeldud niiskuskindla tehnoloogiaga, mis tagab kauakestva vastupidavuse. Jika Lyra Plus seeria märksõnadeks on praktilisus ja lihtsus, mis kindlustab toodete sobivuse paljudesse vannitubadesse.

    Lähemalt
  2. Mööblikomplekt Jika Lyra Plus Viva H40J382 valge + H810380

    Mööblikomplekt Jika Lyra Plus Viva H40J382 valge + H810380

    310,00 €

    Jika Lyra Plus Viva H40J382 on seinale paigaldatav modernse kandilise stiiliga vannitoa mööblikomplekt. Komplektis sisaldub valge poolläikiv valamukapp, kandiline Jika Lyra Plus H810380 keraamiline valamu ning kinnitused kapi paigaldamiseks. Valamukapil on kaks sahtlit, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Jika Lyra Plus seeria märksõnadeks on praktilisus ja lihtsus, mis kindlustab toodete sobivuse paljudesse vannitubadesse.

    Lähemalt
  3. Valamukapp Duravit XBase XB6030 mattvalge - Outlet Diil

    Valamukapp Duravit XBase XB6030 mattvalge - Outlet Diil

    Tavahind: 371,00 €

    Erihind 351,00 €

    Duravit XBase XB6030 mattvalge valamukapp loob hubase ja sooja keskkonna igasse vannituppa. Outlet pakkumisel on vaid valamukapp, soovi korral saab valamu ja ruumisäästva sifooni lisaks tellida. 

    XBase seeria seinale paigaldatav valamukapp on stiilse minimalistliku disainiga, mis paistab silma igas interjööris. Kapil on üks väga mahukas sahtel, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed.

    Lähemalt
  4. Mööblikomplekt Geberit Selnova Square valge

    Mööblikomplekt Geberit Selnova Square valge

    380,00 €

    Geberit Selnova Square on valge tagasihoidliku disainiga vannitoa mööblikomplekt, mis sobib väiksematesse vannitubadesse. Komplekti kuulub kandiline seinale paigaldatav valamukapp, keraamiline valamu ning vajalikud kinnitused paigaldamiseks. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Valamukapp on ühe vaikselt sulguva uksega, mille mugavaks kasutamiseks saab valida sobiva poole ukse avamiseks vastavalt hingede asetusele. Lisaks on kapil üks riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Keraamilisel valamul on üks segisti auk ja ülevool, mis asuvad valamukausi taga keskel.

    Lähemalt
  5. Mööblikomplekt Jika Petit H453511 hall

    Mööblikomplekt Jika Petit H453511 hall

    168,00 €

    Jika Petit H453511 on kandiline minimalistliku disainiga vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub hall valamukapp ja valge keraamiline valamu, kus segistiauk asub paremal pool. Valamukapil on kaasas ka riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Tegu on seinale kinnitatava kapiga, mille mugavaks kasutamiseks saab valida sobiva poole ukse avamiseks vastavalt hingede asetusele. Jika Petit vannitoa mööbel on loodud väiksematesse vannitubadesse, kus oluline on ruumi kokkuhoid, samal ajal säilitades modernse stiili.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 26

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas