Peeglid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 133

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Peegelkapp Vanita & Casa Tristar GH

    Peegelkapp Vanita & Casa Tristar GH

    475,00 €

    Tristar GH on stiilne musta alumiiniumi viimistlusega Vanita & Casa peegelkapp. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks värvustemperatuuri aste 4000K (neutraalne), seda saab käivitada infrapuna on/off  sensorist.

    Peegelkapp on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa vannitoamööbel täiustab ka vannitoa sisekujundust. Peeglil on ka USB pistik erinevatele tarvikutele. Kapi sees on karastatud klaasist riiulid, mille kõrgust saab reguleerida, valitud mudelitel on ka kapi alumises osas avatud riiul. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Tristar GH peegeklapiga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon.

    Lähemalt
  2. Peegel Vanita & Casa Starlight

    Peegel Vanita & Casa Starlight

    297,00 €

    Starlight on stiilne Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, võimalik on valida kahe erineva valgusastme vahel. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Starlight peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon. 

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Starlight on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning peegli taga on turvakate. Peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Peeglil mõõdus 600 x 30 x 600 on vaid üks valgusaste ning puudub uduvastane funkstioon.

    Lähemalt
  3. Vannitoakomplekt Vanita & Casa Handy

    Vannitoakomplekt Vanita & Casa Handy

    2 077,00 €

    Vannitoakomplekt Vanita & Casa Handy on midagi unikaalset, tõeline pärl sinu vannitoas! Komplekti kuulub peegel, valamu ning valamujalad.

    Peegli sees on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks värvustemperatuuri aste 6000K (külm), seda saab käivitada puutetundlikust on/off sensorist. Peeglil on ka praktiline riiul väiksemate asjade hoiustamiseks. Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Handy peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon.

    Handy valamujalad on mustast metallist, mis sobivad ideaalselt kokku komplektis sisalduva peegliga. Valamujalgadel on valge riiul asjade hoiustamiseks. Valamu Handy on saadaval kahes variatsioonis - segistiauguga ning ilma. Sõltuvalt paigalduskohast on võimalik paigaldada segisti seina külge või otse valamu külge. 

    Komplektis ei sisaldu segistit, põhjaklappi ning sifooni, soovi korral saab need meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  4. Peegel Duschy 508-02

    Peegel Duschy 508-02

    157,00 €

    Duschy 508-02 on kandiline vertikaalselt seinale paigaldatav vannitoapeegel, mis on praktiline valik igasse vannituppa. Peeglil on integreeritud LED-valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on puutetundlikud nupud, mis on kergesti märgatavad ka pimedas ruumis. Lisaks valgustusele on peeglil ka uduvastane funktsioon.

    Lähemalt
  5. Peegel Ravak Natural 1200

    Peegel Ravak Natural 1200

    200,00 €

    Ravak Natural 1200 valge värvusega vannitoapeegel ühendab endas stiilse disainelemendi ja efektse valgusallika - lihtsa käeviibutusega saab peeglil süüdata LED-valguse, mis loob vannituppa erakordselt õdusa ja intiimse atmosfääri. Kõiki Natural seeria tooteid iseloomustab erakordne lihtsus ja minimalism, mistõttu on need justkui loodud Põhjamaade vannitubadesse.

    Natural peegel on saadaval kolmes erinevas mõõdus (pikkusega 50, 80 ja 120 cm), mistõttu sobib see hästi erinevate suurustega vannitubadesse. Peeglit on võimalik kombineerida stiililt sobiva Natural sarja valamu, valamukapi ja seinakapiga, et luua vannitoas terviklik üldmulje.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 133

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas