Peeglid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Peegel Vinchome Rio

    Peegel Vinchome Rio

    Tavahind: 302,00 €

    Erihind 247,00 €

    Rio on stiilne ja kvaliteetne Vinchome peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on LED valgus (3000K, 4500K, 6500K), mida saab vahetada puutetundlikust nupust ja ühtlasi on ka dimmerdatav.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vinchome peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust, sobides ühthästi ka teistesse tubadesse. 

    Lähemalt
  2. Peegel Duschy 508-05

    Peegel Duschy 508-05

    239,00 €

    Duschy 508-05 on kandiline vertikaalselt seinale paigaldatav vannitoapeegel, mis on praktiline valik igasse vannituppa. Peeglil on integreeritud LED-valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Duschy 508-05 peeglil on ka kvaliteeti garanteeriv Euroopa Liidu CE-sertifikaat.

    Peeglil on puutetundlikud nupud ning ekraan, mis on kergesti märgatavad pimedas ruumis. Peegli ekraanil kuvatakse kella ja ruumi temperatuuri. Lisaks on peeglil Bluetooth ühendusega kõlarid, mida saab ekraani kaudu ühendada vastava seadmega. Peeglil on ka spetsiaalne uduvastane funktsioon, mis tuleb kasuks niisketes ruumides.

    Lähemalt
  3. Peegel Gedy Vincent 2118-13

    Peegel Gedy Vincent 2118-13

    208,00 €

    Gedy Vincent 2118-13 on ümmargune roostevabast terasest seinale paigaldatav peegel. Peeglil on LED-valgustus ja 5X suurendus, mida on mugav kasutada erinevate iluprotseduuride jaoks. Kroomdetailidega peeglil on kokku volditav vars, mis tagab olulist kasutusmugavust ning on praktiline valik igasse vannituppa.

    Lähemalt
  4. Peegel Stikla Marika

    Peegel Stikla Marika

    234,00 €

    Marika on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Marika peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  5. Peegel Stikla Adriana

    Peegel Stikla Adriana

    248,00 €

    Adriana on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Adriana peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas