Peeglid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 17

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Peegelkapp Ravak Step 1000

    Peegelkapp Ravak Step 1000

    501,00 €

    Ravak Step 1000 peegelkapp ühendab endas stiilse disainielemendi ja praktilise väärtuse. Koos Step seeria valamukapi ja seinakapiga luuakse ühtne harmoonia. Peegelkapp on saadaval valge kõrgläikega viimistlusega, sobides seega pea kõikidesse vannitubadesse. 

    Peegelkapil on sisseehitatud LED valgustus, olemas on juhe otse vooluvõrku ühendamiseks. Pistik, lüliti ja pistikupesa ei sisaldu komplektis, sest nende vajadus sõltub paigalduskohast. Kapi sees on kaks klaasist riiulit, uksed on nii seest kui ka väljast kaetud peegliga, valgustus asub peegli ülemises servas ning alumises servas on praktiline riiul tarvikutele. 

    Lähemalt
  2. Peegel Ravak Orbit

    Peegel Ravak Orbit

    250,00 €

    Ravak Orbit klaasist raamiga vannitoapeegel ühendab endas stiilse disainelemendi ja praktilisuse. Peeglil on LED-valgustus (4000K - neutraalne), mis loob vannituppa erakordselt õdusa ja intiimse atmosfääri. Peegli valgustus tuleb peegli tagant toimides seega ka meeleoluvalgustina. Peeglit iseloomustab erakordne lihtsus ja minimalism, mistõttu on need justkui loodud Põhjamaade vannitubadesse.

    Orbit peegel on saadaval neljas erinevas mõõdus (pikkusega 50, 60, 70 ja 80 cm), mistõttu sobib see hästi erinevate suurustega vannitubadesse. 

    Lähemalt
  3. Peegel Ravak Oblong

    Peegel Ravak Oblong

    234,00 €

    Ravak Oblong raamita vannitoapeegel ühendab endas stiilse disainelemendi ja praktilisuse. Peeglil on LED-valgustus (4000K - neutraalne), mis loob vannituppa erakordselt õdusa ja intiimse atmosfääri. Peegli valgustus tuleb peegli tagant toimides seega ka meeleoluvalgustina. Peeglit iseloomustab erakordne lihtsus ja minimalism, mistõttu on need justkui loodud Põhjamaade vannitubadesse.

    Oblong peegel on saadaval kolmes erinevas mõõdus (pikkusega 60, 70 ja 80 cm), mistõttu sobib see hästi erinevate suurustega vannitubadesse. 

    Lähemalt
  4. Valge

    Peegel Ravak 10° 650

    134,00 €

    Ravak 10° peeglit luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Peegel on 10° ruumi sisse pööratud, tänu sellele on peegit hea nurka paigaldada. 

    10° peegel on saadaval kahes erinevas mõõdus (pikkusega 55 ja 65 cm) ning kahes erinevas värvitoonis - valge ja tume pähkel. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segisti, vannitoamööbel).

    Lähemalt
  5. Peegel Ravak Luna

    Peegel Ravak Luna

    230,00 €

    Ravak Luna raamita vannitoapeegel ühendab endas stiilse disainelemendi ja praktilisuse. Peeglil on LED-valgustus (4000K - neutraalne), mis loob vannituppa erakordselt õdusa ja intiimse atmosfääri. Peegli valgustus tuleb peegli tagant toimides seega ka meeleoluvalgustina. Peeglit iseloomustab erakordne lihtsus ja minimalism, mistõttu on need justkui loodud Põhjamaade vannitubadesse.

    Luna peegel on saadaval neljas erinevas mõõdus (pikkusega 50, 60, 70 ja 80 cm), mistõttu sobib see hästi erinevate suurustega vannitubadesse. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 17

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas