Peeglid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 31

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Peegel Vanita & Casa Moonshine

    Peegel Vanita & Casa Moonshine

    393,00 €

    Moonshine on stiilne kergelt kumerdatud peegel. Peegli sees on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on kolm värvustemperatuuri astet 3000K (soe), 4000K (neutraalne) ja 6000K (külm), seda saab käivitada puutetundlikust on/off sensorist. 

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegli paksus on 5 mm ning peegli taga on turvakate. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Moonshine peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon. Peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

     

    Lähemalt
  2. Peegel Vinchome Navarre

    Peegel Vinchome Navarre

    Tavahind: 417,00 €

    Erihind 341,00 €

    Navarre on stiilne ja kvaliteetne Vinchome peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on LED valgus (3000K, 4500K, 6500K), mida saab vahetada puutetundlikust nupust ja ühtlasi on ka dimmerdatav.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vinchome peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust, sobides ühthästi ka teistesse tubadesse. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Navarre Round peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioonPeeglit on võimalik ühendada WiFi võrku ja seeläbi kuvab peegel oma pinnale kella, kuupäeva ja ilma. Peeglil on ka Bluetooth ühendus muusika kuulamiseks ja telefonikõnede tegemiseks. 

    Lähemalt
  3. Peegel Vanita & Casa Fenice Black

    Peegel Vanita & Casa Fenice Black

    311,00 €

    Fenice Black on stiilne mustade raamidega Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, võimalik on valida kahe erineva valgusastme vahel 4000K (neutraalne) või 6000K (külm)Peeglil on roostevabast terasest riiul, millel saab mugavalt hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Fenice Black peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Fenice Black on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest.

    Lähemalt
  4. Peegel Vanita & Casa Pollux

    Peegel Vanita & Casa Pollux

    339,00 €

    Pollux on stiilne musta raamiga Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, peeglil on üks valgustemperatuur 4000K (neutraalne). Peeglil on roostevabast terasest riiul, millel saab mugavalt hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid. 

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Pollux on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest.

    Lähemalt
  5. Peegel Stikla Patrizia

    Peegel Stikla Patrizia

    337,00 €

    Patrizia on stiilne ovaalne kroomitud äärega Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 31

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas