Peeglid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 133

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Peegel Vanita & Casa Eclisse

    Peegel Vanita & Casa Eclisse

    299,00 €

    Eclisse on stiilne Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, võimalik on valida kahe erineva valgusastme vahel. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Eclisse peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Eclisse on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning peegli taga on turvakate.

    Lähemalt
  2. Peegel Vanita & Casa Beta

    Peegel Vanita & Casa Beta

    100,00 €

    Beta on stiilne mustade raamidega Vanita & Casa peegel. Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Beta on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest.  

    Lähemalt
  3. Peegel Ravak Clear 1000

    Peegel Ravak Clear 1000

    167,00 €

    Ravak Clear vannitoaseeriat iseloomustab õhulisus ja avarus. Peeglit on võimalik kombineerida stiililt sobiva Clear sarja valamu, valamukapi ja seinakapiga, et luua vannitoas terviklik ja veatu üldmulje. Kuna peeglil puudub välisraam, sobib see kokku nii valge kui ka pähklipruuni Clear sarja mööbliga.

    Ravak Clear 1000 on valgustusega peegel, mis on praktiline aksessuaar igas vannitoas. Lisaks muudab suurte mõõtudega peegel vannitoa ka terviklikult avaramaks ja valgusküllasemaks. Tänu toote kujule, viimistlusmaterjalile ja kinnitustele on peeglit äärmiselt lihtne paigaldada ja mugav hooldada.

    Lähemalt
  4. Peegelkapp Ravak Classic II

    Peegelkapp Ravak Classic II

    442,00 €

    Peegelkapp Ravak Classic II on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas. Kapi uksed on mõlemalt poolt kaetud peegliga, kapi sisemusest leiab kaks klaasist riiulit. Peegli ülemine osa on LED valgustusega, kapil on praktiline avatud riiul väiksemate esemete hoiustamiseks.  

    Classic II peegelkapp on saadaval valges värvitoonis. Peegelkappi on võimalik sobitada samasse seeriasse kuuluva valamu, valamukapi ja kõrge seinakapiga, mis kõik kokku moodustavad klassikalise ning kauni atmosfääri. Toode tuleb tehasest ühes tükis, seega on toote paigaldus ka äärmiselt lihtne. 

    Lähemalt
  5. Peegel Vinchome Calais

    Peegel Vinchome Calais

    Tavahind: 167,00 €

    Erihind 136,00 €

    Calais on stiilne ja kvaliteetne Vinchome peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on LED valgus, mida saab vahetada puutetundlikust nupust ja ühtlasi on ka dimmerdatav.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vinchome peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust, sobides ühthästi ka teistesse tubadesse. Calais ovaalset peeglit on võimalik paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 133

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas