Peeglid

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 133

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Peegel Ravak Formy 1200

    Peegel Ravak Formy 1200

    318,00 €

    Ravak Formy 1200 vannitoapeegel ühendab endas stiilse disainelemendi ja praktilise väärtuse. Peeglil on mattklaasist riiul, millel saab mugavalt hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid.

    Formy peegel on saadaval kolmes erinevas mõõdus (pikkusega 80, 100 ja 120 cm) ning kolmes erinevas värvitoonis - valge, tamm ja pähkel. Peeglit on võimalik kombineerida stiililt sobiva Formy sarja valamu, vanni, valamuplaadi, valamukapi ja seinakapiga, et luua vannitoas terviklik üldmulje.

    Lähemalt
  2. Peegel Vanita & Casa Atlante

    Peegel Vanita & Casa Atlante

    166,00 €

    Gamma Black on stiilne nahast paelaga Vanita & Casa peegel. Võimalik on valida valge ja musta paela vahel. Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Case peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. 

    Gamma Black on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest. 

     

    Lähemalt
  3. Peegel Vinchome Calais

    Peegel Vinchome Calais

    Tavahind: 167,00 €

    Erihind 136,00 €

    Calais on stiilne ja kvaliteetne Vinchome peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on LED valgus, mida saab vahetada puutetundlikust nupust ja ühtlasi on ka dimmerdatav.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vinchome peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust, sobides ühthästi ka teistesse tubadesse. Calais ovaalset peeglit on võimalik paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  4. Peegel Vinchome Edelweiss

    Peegel Vinchome Edelweiss

    Tavahind: 221,00 €

    Erihind 181,00 €

    Edelweiss on stiilne ja kvaliteetne Vinchome peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on LED valgus (3000K, 4500K, 6500K), mida saab vahetada puutetundlikust nupust ja ühtlasi on ka dimmerdatav.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vinchome peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust, sobides ühthästi ka teistesse tubadesse. 

    Lähemalt
  5. Peegel Duschy 508-05

    Peegel Duschy 508-05

    239,00 €

    Duschy 508-05 on kandiline vertikaalselt seinale paigaldatav vannitoapeegel, mis on praktiline valik igasse vannituppa. Peeglil on integreeritud LED-valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Duschy 508-05 peeglil on ka kvaliteeti garanteeriv Euroopa Liidu CE-sertifikaat.

    Peeglil on puutetundlikud nupud ning ekraan, mis on kergesti märgatavad pimedas ruumis. Peegli ekraanil kuvatakse kella ja ruumi temperatuuri. Lisaks on peeglil Bluetooth ühendusega kõlarid, mida saab ekraani kaudu ühendada vastava seadmega. Peeglil on ka spetsiaalne uduvastane funktsioon, mis tuleb kasuks niisketes ruumides.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 133

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas