Valamukapid

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Mööblikomplekt Ifö Inspira 42334

    Mööblikomplekt Ifö Inspira 42334

    346,00 €

    Ifö Inspira 42334 on klassikalise stiiliga valge vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub seinale paigaldatav valamukapp, keraamiline vannitoavalamu ning paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Valamukapil on kaks ust, mis on sujuvalt sulguvad. Lisaks on kapil ka liigutatav riiul, millele on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad kausi taga keskel. Tegu on kompaktse valamukapiga, mis sobib ideaalselt väiksematesse vannitubadesse. Lisaks on kapil paremal pool ka kokkupööratav konks, kuhu külge näiteks kätekuivatusrätik riputada.

    Lähemalt
  2. Mööblikomplekt Laufen Base 402112 mattvalge + Pro S 815961

    Mööblikomplekt Laufen Base 402112 mattvalge + Pro S 815961

    Tavahind: 412,00 €

    Erihind 351,00 €

    Laufen Base 402112 + Pro S 815961 on modernse disainiga valge vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub seinale paigaldatav matt valamukapp, keraamiline valamu ja vajalikud kinnitused paigaldamiseks. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Väikeste mõõtudega valamukapp on kompaktne ning sobib ideaalselt väiksematesse vannitubadesse. Kapi sees on üks riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Laufen Base 402112 mudelil asuvad uksehinged paremal pool. Keraamilisel valamul on ülevool ja segistiauk, mis asub valamukausi taga keskel.

    Lähemalt
  3. Valamukapp Ravak Classic II 800

    Valamukapp Ravak Classic II 800

    418,00 €

    Valamukapp Ravak Classic II 800 on ruumikas valamu alla paigaldatav kahesahtliga kapp, mis sobib ideaalselt nii väiksemasse kui ka avaramasse vannituppa. Valamukapp on disainitud kasutamiseks samasse seeriasse kuuluva valamuga Classic II 800. Valamukapp paigaldatakse seina külge kinnitustarvikute abil, mis sisalduvad komplektis.

    Kapi sisemus on piisavalt avar, et mahutada sinna meelepäraseid vannitoatarvikuid ning ruumi jääb ülegi! Lisaks on valamul praktiline ülaosa, mida saab kasutada riiulina. Valamukapp on valge läikega ning käepide on saadaval kahes erinevas värvitoonis, valge või hall. Valamu, segisti, põhjaklapp ja sifoon ei kuulu komplekti, kuid neid on võimalik lisaks tellida. 

    Lähemalt
  4. Valamukapp Ravak Comfort 800

    Valamukapp Ravak Comfort 800

    418,00 €

    Comfort seeria puhul on võimalik ise mitmeid erinevaid lahendusi luua. Ühtse disaini loomiseks saab valamukappi sobitada teiste kontseptsiooni Balance toodetega.

    Valamu, segisti ja põhjaklapp komplekti ei kuulu, kuid neid on võimalik lisaks tellida. Valamukapiga on kaasas valged käepidemed, mida saab allolevast valikust soovi korral kroomi vastu vahetada. Koos Comfort 800 tasapinnaga saab valamukapist vannitoakapi või paigaldada kappi koos tasapinnapealse valamuga. Koos Comfort 1200 tasapinnaga saab luua lisa tasapinda vannituppa. Kombineerimisvõimalusi on mitmeid, lase vaid mõte lendu. 

    Lähemalt
  5. Mööblikomplekt Jika Petit H453511 valge

    Mööblikomplekt Jika Petit H453511 valge

    152,00 €

    Jika Petit H453511 on kandiline minimalistliku disainiga vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub valge valamukapp ja keraamiline valamu, kus segistiauk asub paremal pool. Valamukapil on kaasas ka riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Tegu on seinale kinnitatava kapiga, mille mugavaks kasutamiseks saab valida sobiva poole ukse avamiseks vastavalt hingede asetusele. Jika Petit vannitoa mööbel on loodud väiksematesse vannitubadesse, kus oluline on ruumi kokkuhoid, samal ajal säilitades modernse stiili.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas