Valamukapid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamuplaat Ravak L tamm

    Valamuplaat Ravak L tamm

    384,00 €

    Ravaki valamualused plaadid pakuvad ideaalse lahenduse pinnapealse valamu mugavaks paigalduseks. Valamuplaadid on spetsiaalse niiskust hülgava töötlusega, mis muudavad nad sobivaks just niisketesse keskkondadesse. Ravaki valamualused plaadid on saadaval kolmes erinevas mõõdus ja kolmes erinevas viimistluses: valge, tamm ja pähkel.

    Ravak L tamm on helepruuni värvusega valamuplaat, mille L-tähe kujuline disain mõjub omaette sisustuselemendina igas vannitoas. Antud valamualune plaat sobib kasutamiseks koos nii Ravaki kui ka mistahes muu kaubamärgi pinnapealsete valamutega. Toode on saadaval kolmes erinevas pikkuses - 80, 100 ja 120 cm. Komplektis sisaldub seinakinnitus.

    Lähemalt
  2. Mööblikomplekt Ifö Inspira 42334

    Mööblikomplekt Ifö Inspira 42334

    346,00 €

    Ifö Inspira 42334 on klassikalise stiiliga valge vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub seinale paigaldatav valamukapp, keraamiline vannitoavalamu ning paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Valamukapil on kaks ust, mis on sujuvalt sulguvad. Lisaks on kapil ka liigutatav riiul, millele on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad kausi taga keskel. Tegu on kompaktse valamukapiga, mis sobib ideaalselt väiksematesse vannitubadesse. Lisaks on kapil paremal pool ka kokkupööratav konks, kuhu külge näiteks kätekuivatusrätik riputada.

    Lähemalt
  3. Valamukapp Ravak Natural 800

    Valamukapp Ravak Natural 800

    342,00 €

    Ravak Natural 800 on minimalistliku disainiga valge valamukapp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Ravak Natural 800 valamuga. Tegu on seinale kinnitatava valamukapiga, mille kaks avanevat sahtlit pakuvad küllaldaselt ruumi vannitoatarvikute hoiustamiseks.

    Natural valamukapp on saadaval kolmes erinevas mõõdus (pikkusega 50, 80 ja 120 cm), mistõttu sobib see hästi erinevate suurustega vannitubadesse. Valamukappi on võimalik kombineerida stiililt sobiva Natural sarja valamu, seinakapi ja valgustusega peegliga, et luua vannitoas terviklik ja veatu üldmulje. Paigaldustarvikud sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Mööblikomplekt Jika Petit H453511 valge

    Mööblikomplekt Jika Petit H453511 valge

    152,00 €

    Jika Petit H453511 on kandiline minimalistliku disainiga vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub valge valamukapp ja keraamiline valamu, kus segistiauk asub paremal pool. Valamukapil on kaasas ka riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Tegu on seinale kinnitatava kapiga, mille mugavaks kasutamiseks saab valida sobiva poole ukse avamiseks vastavalt hingede asetusele. Jika Petit vannitoa mööbel on loodud väiksematesse vannitubadesse, kus oluline on ruumi kokkuhoid, samal ajal säilitades modernse stiili.

    Lähemalt
  5. Mööblikomplekt Roca Carmen

    Mööblikomplekt Roca Carmen

    1 665,00 €

    Roca Carmen on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. See vannitoamööbel sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain.

    Carmen mööblikomplekti kuulub vannitoavalamu ja valamukapp. Valamukapil on kaks sahtlit ning komplekt valmistatud vastupidavatest materjalidest, olles mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks. Fotol olev segisti ei kuulu komplekti.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas