Vannitoamööbel

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinakapp Balteco Nord suur

    Seinakapp Balteco Nord suur

    Tavahind: 421,00 €

    Erihind 366,00 €

    Balteco Nord on Skandinaavia stiilis seinakapp, millel on tohutult erinevaid võimalusi vannituppa sobitamiseks. Kapp on mõeldud seina külge kinnitamiseks ning sobib kokku ideaalselt Nord seeria valamukapiga. Komplektile saab anda viimase lihvi erinevates viimistlustes käepidemega.

    Standardis on tegu üleni valge või helehalli seinakapiga. Võimalik on valida ka tammespooni viimistlusega seinakapp, kus kapi küljed on kaetud tammespooniga (PVC) ja esikülg on valge või halli viimistlusega. Seinakapi puhul on kasutusel vastupidav ja ergonoomiline Blum Tandembox sahtlisüsteem, mis tahab töökindluse aastateks. 

    Võimalik on tellida seinakapp ka erivärvides või kahe värvitooniga. Selleks võta ühendust meie klienditeenindusega, et täpsustada erilahenduse maksumus ja tarneaeg. Tervikliku lahenduse loomiseks kuulub Balteco Nord seeriasse ka valamukapp. Nord valamukapp on saadaval kolmes erinevas mõõdus (600, 800 ja 1000 mm). Nord seinakapp on saadaval kahes variandis - suur (1502 mm) ja väike (765 mm). 

    Seinakapile on võimalik lisaks tellida ka Xonyx™-kivimassist kapipealne tasapind, mis on väga praktiline erinevate tarvikute või disainielementide hoiustamiseks. 

    Lähemalt
  2. Valamukapp Laufen Base 402111 valge

    Valamukapp Laufen Base 402111 valge

    337,00 €

    Laufen Base 402111 on läikivvalge modernse disainiga vannitoa valamukapp. Seinale paigaldatav valamukapp sobib ideaalselt kokku Laufen Pro S 815961 keraamilise valamuga, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Väikeste mõõtudega valamukapp on kompaktne ning sobib ideaalselt väiksematesse vannitubadesse. Kapi sees on üks riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Laufen Base 402111 mudelil asuvad uksehinged vasakul pool.

    Lähemalt
  3. Mööblikomplekt Jika Lyra Plus H451951 valge

    Mööblikomplekt Jika Lyra Plus H451951 valge

    183,00 €

    Jika Lyra Plus H451951 on klassikalise stiiliga valge vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub kahe uksega valamukapp, keraamiline valamu ja kinnitused kapi paigaldamiseks. Lisaks on valamukapil kaasas ka riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Jika valamukapid on töödeldud niiskuskindla tehnoloogiaga, mis tagab kauakestva vastupidavuse. Jika Lyra Plus seeria märksõnadeks on praktilisus ja lihtsus, mis kindlustab toodete sobivuse paljudesse vannitubadesse.

    Lähemalt
  4. Valamukapp Ravak Balance 500

    Valamukapp Ravak Balance 500

    450,00 €

    Balance seeriat iseloomustavad efektsed väljafreesitud sisselõiked. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni Balance toodetega.

    Balance valamukapp on saadaval kahes erinevas viimistluses - valge/valge ja valge/grafiit. Valamukapil on kaks vaikselt sulguvat mahukat sahtlit. Valamu, segisti ja põhjaklapp komplekti ei kuulu, kuid neid on võimalik lisaks tellida. Soovi korral saab komplekti lisada ka Balance tasapinna, tänu sellele saab paigaldada kapile ka tasapinna pealset valamut. 

    Lähemalt
  5. Kõrge seinakapp Ravak Classic II 400

    Kõrge seinakapp Ravak Classic II 400

    378,00 €

    Kõrge seinakapp Ravak Classic 400 on ruumikas vannitoakapp, mis sobib ideaalselt nii väiksemasse kui ka avaramasse vannituppa. Seinakapi sisemuses on reguleeritava kõrgusega klaasriiulid, kuhu paigutada vajalikud vannitoatarbed. Seinakappi on võimalik sobitada samasse seeriasse kuuluva peegli, valamu ja valamukapiga, mis kõik kokku moodustavad klassikalise ning kauni atmosfääri.

    Seinakapp paigaldatakse seina külge kinnitustarvikute abil, mis sisalduvad komplektis. Seinakapi käepide on saadaval kahes erinevas värvitoonis: valge ja hall. Kapi uks on valge läikega ning selle mugavaks kasutamiseks saab valida sobiva poole ukse avamiseks vastavalt hingede asetusele.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas