Vannitoamööbel

Tooted 41 kuni 45 koguarvust 228

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 7
  2. 8
  3. 9
  4. 10
  5. 11

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Peegel Stikla Rodica

    Peegel Stikla Rodica

    320,00 €

    Rodica on stiilne kandiline musta raamiga Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ klassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Rodica peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  2. Valgusti Vanita & Casa Stellar White

    Valgusti Vanita & Casa Stellar White

    49,00 €

    Stellar White on stiilne Vanita & Casa peeglivalgusti. Valgustit on võimalik kinnitada seina külge, peegli taha või otse peegli külge. Stellar White on LED valgustusti, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel.

    Lähemalt
  3. Peegel Stikla Angela

    Peegel Stikla Angela

    234,00 €

    Ella on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Ella peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  4. Valgusti Vanita & Casa Ray

    Valgusti Vanita & Casa Ray

    79,00 €

    Ray on stiilne Vanita & Casa peeglivalgusti. Valgustit on võimalik kinnitada seina külge, peegli taha või otse peegli külge. Ray on LED valgustusti, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. 

    Lähemalt
  5. Peegel Vinchome Calais

    Peegel Vinchome Calais

    Tavahind: 167,00 €

    Erihind 136,00 €

    Calais on stiilne ja kvaliteetne Vinchome peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on LED valgus, mida saab vahetada puutetundlikust nupust ja ühtlasi on ka dimmerdatav.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vinchome peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust, sobides ühthästi ka teistesse tubadesse. Calais ovaalset peeglit on võimalik paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt

Tooted 41 kuni 45 koguarvust 228

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 7
  2. 8
  3. 9
  4. 10
  5. 11

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas