Vannitoamööbel

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 29

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Nurgakapp Ravak 10° 550

    Nurgakapp Ravak 10° 550

    192,00 €

    Nurgakappi Ravak 10° luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Kapp on väga omapärase disainiga, tänu millele sobib kapp hästi nurka paigaldamiseks. Hoides sellega kokku palju ruumi ka väga väikses vannitoas. 

    10° valamukapp on saadaval kahes erinevas värvitoonis - valge ja tume pähkel. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, valamu, vann, segisti, vannitoamööbel). Valamukapp sobib kokku Ravak 10° nurgavalamuga.

    Lähemalt
  2. Valamukapp Duravit XBase XB6030 mattvalge - Outlet Diil

    Valamukapp Duravit XBase XB6030 mattvalge - Outlet Diil

    Tavahind: 371,00 €

    Erihind 351,00 €

    Duravit XBase XB6030 mattvalge valamukapp loob hubase ja sooja keskkonna igasse vannituppa. Outlet pakkumisel on vaid valamukapp, soovi korral saab valamu ja ruumisäästva sifooni lisaks tellida. 

    XBase seeria seinale paigaldatav valamukapp on stiilse minimalistliku disainiga, mis paistab silma igas interjööris. Kapil on üks väga mahukas sahtel, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed.

    Lähemalt
  3. Mööblikomplekt Jika Lyra Plus H451961 valge

    Mööblikomplekt Jika Lyra Plus H451961 valge

    213,00 €

    Jika Lyra Plus H451961 on klassikalise stiiliga valge vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub kahe uksega valamukapp, keraamiline valamu ja kinnitused kapi paigaldamiseks. Lisaks on valamukapil kaasas ka riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Jika valamukapid on töödeldud niiskuskindla tehnoloogiaga, mis tagab kauakestva vastupidavuse. Jika Lyra Plus seeria märksõnadeks on praktilisus ja lihtsus, mis kindlustab toodete sobivuse paljudesse vannitubadesse.

    Lähemalt
  4. Valamukapp Ravak Classic II 700

    Valamukapp Ravak Classic II 700

    392,00 €

    Valamukapp Ravak Classic II 700 on ruumikas valamu alla paigaldatav kahesahtliga kapp, mis sobib ideaalselt nii väiksemasse kui ka avaramasse vannituppa. Valamukapp on disainitud kasutamiseks samasse seeriasse kuuluva valamuga Classic II 700. Valamukapp paigaldatakse seina külge kinnitustarvikute abil, mis sisalduvad komplektis.

    Kapi sisemus on piisavalt avar, et mahutada sinna meelepäraseid vannitoatarvikuid ning ruumi jääb ülegi! Lisaks on valamul praktiline ülaosa, mida saab kasutada riiulina. Valamukapp on valge läikega ning käepide on saadaval kahes erinevas värvitoonis, valge või hall. Valamu, segisti, põhjaklapp ja sifoon ei kuulu komplekti, kuid neid on võimalik lisaks tellida. 

    Lähemalt
  5. Mööblikomplekt Ifö Inspira 42334

    Mööblikomplekt Ifö Inspira 42334

    346,00 €

    Ifö Inspira 42334 on klassikalise stiiliga valge vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub seinale paigaldatav valamukapp, keraamiline vannitoavalamu ning paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Valamukapil on kaks ust, mis on sujuvalt sulguvad. Lisaks on kapil ka liigutatav riiul, millele on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad kausi taga keskel. Tegu on kompaktse valamukapiga, mis sobib ideaalselt väiksematesse vannitubadesse. Lisaks on kapil paremal pool ka kokkupööratav konks, kuhu külge näiteks kätekuivatusrätik riputada.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 29

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas