Vannitoamööbel

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 53

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamukapp Balteco Nord 600

    Valamukapp Balteco Nord 600

    Tavahind: 336,00 €

    Erihind 292,00 €

    Balteco Nord on Skandinaavia stiilis valamukapp, millel on tohutult erinevaid võimalusi vannituppa sobitamiseks. Võimalus on valida kahe või ühe sahtliga lahenduse vahel. Kapp on mõeldud seina külge kinnitamiseks või soovi korral saab komplekti lisada ka mustad jalad. Komplektile saab anda viimase lihvi erinevates viimistlustes käepidemetega.

    Standardis on tegu üleni valge või helehalli valamukapiga. Võimalik on valida ka tammespooni viimistlusega valamukapp, kus kapi küljed on kaetud tammespooniga (PVC) ja esikülg on valge või halli viimistlusega. Valamukappide puhul on kasutusel vastupidav ja ergonoomiline Blum Tandembox sahtlisüsteem, mis tahab töökindluse aastateks. 

    Võimalik on tellida valamukappi ka erivärvides või kahe värvitooniga. Selleks võta ühendust meie klienditeenindusega, et täpsustada erilahenduse maksumus ja tarneaeg. Tervikliku lahenduse loomiseks kuulub Balteco Nord seeriasse ka kõrge seinakapp. Nord valamukapp on saadaval kolmes erinevas mõõdus (600, 800 ja 1000 mm). 

    Valamule on võimalik lisaks tellida ka Xonyx™-kivimassist süvistatav valamu, millel on praktilised servad tarvikute hoiustamiseks. Teiseks lahenduseks on võimalik tellida Xonyx™-kivimassist tasapind ning sedasi on võimalik paigaldada tasapinnapealne valamu. Tasapinnapealsete valamute puhul soovitab Balteco Neo seeria valamuid. 

    Lähemalt
  2. Peegel Vanita & Casa Moonlight

    Peegel Vanita & Casa Moonlight

    263,00 €

    Moonlight on stiilne Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, võimalik on valida kahe erineva valgusastme vahel. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Moonlight peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon. 

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Moonlight on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning peegli taga on turvakate. Peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  3. Peegel Ravak Formy 800

    Peegel Ravak Formy 800

    292,00 €

    Ravak Formy 800 vannitoapeegel ühendab endas stiilse disainelemendi ja praktilise väärtuse. Peeglil on mattklaasist riiul, millel saab mugavalt hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid.

    Formy peegel on saadaval kolmes erinevas mõõdus (pikkusega 80, 100 ja 120 cm) ning kolmes erinevas värvitoonis - valge, tamm ja pähkel. Peeglit on võimalik kombineerida stiililt sobiva Formy sarja valamu, vanni, valamuplaadi, valamukapi ja seinakapiga, et luua vannitoas terviklik üldmulje.

    Lähemalt
  4. Seinakapp Ravak Natural 450

    Seinakapp Ravak Natural 450

    200,00 €

    Ravak Natural 450 on minimalistliku disainiga valge seinakapp, mida on võimalik kombineerida koos Natural seeria valamu, valamukapi, peegli ja seinariiuliga. See annab lugematu arvu erinevaid tootekombinatsioone, mis võimaldab maksimaalselt arvesse võtta iga vannitoa võimalusi ja vajadusi.

    Kinnisesse seinakappi on hea peita sellised vannitoatarvikud, mida ei ole soovi presenteerida. Toodet pöörates on võimalik mugavalt määrata ukse avanemise suund.

    Lähemalt
  5. Peegel Jika Clear H455705

    Peegel Jika Clear H455705

    202,00 €

    Jika Clear H455705 on kandilise disainiga ja integreeritud valgustusega peegel, mis on praktiline valik igasse vannituppa. Clear H455705 peeglil on üks LED lamp, mis asub ülemisel serval. Lisaks on Jike Clear peeglitel kasutusel tehnoloogia, mis ei lase sellel uduseks minna niiskes keskkonnas.

    Peeglit on võimalik kokku sobitada Jika valamukappidega, mis tagavad vannitoa tervikliku ja funktsionaalse atmosfääri. Peegli võib paigaldada dušinurgast minimaalselt 60 cm kaugusele, tänu IP44 niiskus kindlale valgusti süsteemile.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 53

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas