Vannitoamööbel

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 25

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamukapp Ravak Classic II 800

    Valamukapp Ravak Classic II 800

    418,00 €

    Valamukapp Ravak Classic II 800 on ruumikas valamu alla paigaldatav kahesahtliga kapp, mis sobib ideaalselt nii väiksemasse kui ka avaramasse vannituppa. Valamukapp on disainitud kasutamiseks samasse seeriasse kuuluva valamuga Classic II 800. Valamukapp paigaldatakse seina külge kinnitustarvikute abil, mis sisalduvad komplektis.

    Kapi sisemus on piisavalt avar, et mahutada sinna meelepäraseid vannitoatarvikuid ning ruumi jääb ülegi! Lisaks on valamul praktiline ülaosa, mida saab kasutada riiulina. Valamukapp on valge läikega ning käepide on saadaval kahes erinevas värvitoonis, valge või hall. Valamu, segisti, põhjaklapp ja sifoon ei kuulu komplekti, kuid neid on võimalik lisaks tellida. 

    Lähemalt
  2. Valamukapp Ideal Standard Tesi 80 T0051 Silk Black

    Valamukapp Ideal Standard Tesi 80 T0051 Silk Black

    Tavahind: 595,00 €

    Erihind 468,00 €

    Ideal Standard Tesi 80 T0051 Silk Black on mattmusta viimistlusega vannitoa valamukapp. Seinale paigaldatav kapp on kahe vaikselt sulguva sahtliga, kuhu on võimalik paigutada kõik vajalikud vannitoatarbed.

    Tesi seeria märksõnadeks on puhas stiil ja praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse. Tesi T0051 valamukapp sobib ideaalselt kokku samasse seeriasse kuuluva valamuga Tesi T3509 (ei sisaldu komplektis).

    Lähemalt
  3. Peegel Vanita & Casa Pollux Deluxe juhtmevaba telefonilaadijaga

    Peegel Vanita & Casa Pollux Deluxe juhtmevaba telefonilaadijaga

    421,00 €

    Pollux Deluxe on stiilne musta raamiga Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, võimalik on valida kahe erineva valgusastme vahel. Peeglil on roostevabast terasest riiul, millel saab mugavalt hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid. Riiulil on ka juhtmevaba laadimise funktsioon, mis ühildub nii iOS kui ka Android operatsioonisüsteemiga.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Pollux Deluxe on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest.

    Lähemalt
  4. Valamukapp Ravak Balance 500

    Valamukapp Ravak Balance 500

    450,00 €

    Balance seeriat iseloomustavad efektsed väljafreesitud sisselõiked. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni Balance toodetega.

    Balance valamukapp on saadaval kahes erinevas viimistluses - valge/valge ja valge/grafiit. Valamukapil on kaks vaikselt sulguvat mahukat sahtlit. Valamu, segisti ja põhjaklapp komplekti ei kuulu, kuid neid on võimalik lisaks tellida. Soovi korral saab komplekti lisada ka Balance tasapinna, tänu sellele saab paigaldada kapile ka tasapinna pealset valamut. 

    Lähemalt
  5. Valamukapp Ravak 10° 550

    Valamukapp Ravak 10° 550

    476,00 €

    Valamukappi Ravak 10° luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Valamukapp sobib ideaalselt kokku Ravak 10° vannitoavalamuga

    10° valamukapp on saadaval kahes erinevas värvitoonis - valge ja tume pähkel. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, valamu, vann, segisti, vannitoamööbel).

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 25

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas