Vannitoamööbel

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 34

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Peegel Vinchome Edelweiss

    Peegel Vinchome Edelweiss

    Tavahind: 221,00 €

    Erihind 181,00 €

    Edelweiss on stiilne ja kvaliteetne Vinchome peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on LED valgus (3000K, 4500K, 6500K), mida saab vahetada puutetundlikust nupust ja ühtlasi on ka dimmerdatav.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vinchome peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust, sobides ühthästi ka teistesse tubadesse. 

    Lähemalt
  2. Mööblikomplekt Jika Lyra Plus H451951 valge

    Mööblikomplekt Jika Lyra Plus H451951 valge

    183,00 €

    Jika Lyra Plus H451951 on klassikalise stiiliga valge vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub kahe uksega valamukapp, keraamiline valamu ja kinnitused kapi paigaldamiseks. Lisaks on valamukapil kaasas ka riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Jika valamukapid on töödeldud niiskuskindla tehnoloogiaga, mis tagab kauakestva vastupidavuse. Jika Lyra Plus seeria märksõnadeks on praktilisus ja lihtsus, mis kindlustab toodete sobivuse paljudesse vannitubadesse.

    Lähemalt
  3. Valamuplaat Ravak I valge

    Valamuplaat Ravak I valge

    184,00 €

    Ravaki valamualused plaadid pakuvad ideaalse lahenduse pinnapealse valamu mugavaks paigalduseks. Valamuplaadid on spetsiaalse niiskust hülgava töötlusega, mis muudavad nad sobivaks just niisketesse keskkondadesse. Ravaki valamualused plaadid on saadaval kolmes erinevas mõõdus ja kolmes erinevas viimistluses: valge, tamm ja pähkel.

    Ravak I on valge värvusega valamuplaat, mille I-tähe kujuline disain pakub erinevaid võimalusi vannitoa isikupäraseks sisustamiseks. Antud valamualune plaat sobib kasutamiseks koos nii Ravaki kui ka mistahes muu kaubamärgi pinnapealsete valamutega. Toode on saadaval kolmes erinevas pikkuses - 80, 100 ja 120 cm. Komplektis sisaldub seinakinnitus.

    Lähemalt
  4. Peegel Ravak Natural 500

    Peegel Ravak Natural 500

    125,00 €

    Ravak Natural 500 valge värvusega vannitoapeegel ühendab endas stiilse disainelemendi ja efektse valgusallika - lihtsa käeviibutusega saab peeglil süüdata LED-valguse, mis loob vannituppa erakordselt õdusa ja intiimse atmosfääri. Kõiki Natural seeria tooteid iseloomustab erakordne lihtsus ja minimalism, mistõttu on need justkui loodud Põhjamaade vannitubadesse.

    Natural peegel on saadaval kolmes erinevas mõõdus (pikkusega 50, 80 ja 120 cm), mistõttu sobib see hästi erinevate suurustega vannitubadesse. Peeglit on võimalik kombineerida stiililt sobiva Natural sarja valamu, valamukapi ja seinakapiga, et luua vannitoas terviklik üldmulje.

    Lähemalt
  5. Valamukapp Ideal Standard Tempo E3240 Gloss White

    Valamukapp Ideal Standard Tempo E3240 Gloss White

    Tavahind: 296,00 €

    Erihind 198,00 €

    Ideal Standard Tempo E3240 Gloss White on läikivvalge viimistlusega vannitoa valamukapp. Seinale paigaldatav kapp on kahe vaikselt sulguva sahtliga, kuhu on võimalik paigutada kõik vajalikud vannitoatarbed.

    Tempo seeria märksõnadeks on puhas stiil ja praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse. Tempo E3240 valamukapp sobib ideaalselt kokku samasse seeriasse kuuluva valamuga Tempo E0668 (ei sisaldu komplektis).

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 34

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas