Vannitoamööbel

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 61

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinakapp Balteco Nord suur

    Seinakapp Balteco Nord suur

    Tavahind: 421,00 €

    Erihind 366,00 €

    Balteco Nord on Skandinaavia stiilis seinakapp, millel on tohutult erinevaid võimalusi vannituppa sobitamiseks. Kapp on mõeldud seina külge kinnitamiseks ning sobib kokku ideaalselt Nord seeria valamukapiga. Komplektile saab anda viimase lihvi erinevates viimistlustes käepidemega.

    Standardis on tegu üleni valge või helehalli seinakapiga. Võimalik on valida ka tammespooni viimistlusega seinakapp, kus kapi küljed on kaetud tammespooniga (PVC) ja esikülg on valge või halli viimistlusega. Seinakapi puhul on kasutusel vastupidav ja ergonoomiline Blum Tandembox sahtlisüsteem, mis tahab töökindluse aastateks. 

    Võimalik on tellida seinakapp ka erivärvides või kahe värvitooniga. Selleks võta ühendust meie klienditeenindusega, et täpsustada erilahenduse maksumus ja tarneaeg. Tervikliku lahenduse loomiseks kuulub Balteco Nord seeriasse ka valamukapp. Nord valamukapp on saadaval kolmes erinevas mõõdus (600, 800 ja 1000 mm). Nord seinakapp on saadaval kahes variandis - suur (1502 mm) ja väike (765 mm). 

    Seinakapile on võimalik lisaks tellida ka Xonyx™-kivimassist kapipealne tasapind, mis on väga praktiline erinevate tarvikute või disainielementide hoiustamiseks. 

    Lähemalt
  2. Peegel Vanita & Casa Luna

    Peegel Vanita & Casa Luna

    351,00 €

    Luna on stiilne Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, võimalik on valida kahe erineva valgusastme vahel. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Luna peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Luna on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning peegli taga on turvakate.

    Lähemalt
  3. Peegel Vanita & Casa Cassiopea

    Peegel Vanita & Casa Cassiopea

    357,00 €

    Cassiopea on stiilne mustade raamidega Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on roostevabast terasest riiul, millel saab mugavalt hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Cassiopeaga sellist probleemi ei teki, peeglil on spetsiaalne uduvastane funktsioon.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Cassiopea on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest. 

    Lähemalt
  4. Valamukapp Duravit XBase XB6030 mattvalge - Outlet Diil

    Valamukapp Duravit XBase XB6030 mattvalge - Outlet Diil

    Tavahind: 371,00 €

    Erihind 351,00 €

    Duravit XBase XB6030 mattvalge valamukapp loob hubase ja sooja keskkonna igasse vannituppa. Outlet pakkumisel on vaid valamukapp, soovi korral saab valamu ja ruumisäästva sifooni lisaks tellida. 

    XBase seeria seinale paigaldatav valamukapp on stiilse minimalistliku disainiga, mis paistab silma igas interjööris. Kapil on üks väga mahukas sahtel, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed.

    Lähemalt
  5. Valamukapp Laufen Base 402111 valge

    Valamukapp Laufen Base 402111 valge

    337,00 €

    Laufen Base 402111 on läikivvalge modernse disainiga vannitoa valamukapp. Seinale paigaldatav valamukapp sobib ideaalselt kokku Laufen Pro S 815961 keraamilise valamuga, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Väikeste mõõtudega valamukapp on kompaktne ning sobib ideaalselt väiksematesse vannitubadesse. Kapi sees on üks riiul, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Laufen Base 402111 mudelil asuvad uksehinged vasakul pool.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 61

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas