Vannitoamööbel

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 25

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Peegel Vanita & Casa Starburst

    Peegel Vanita & Casa Starburst

    451,00 €

    Starburst on stiilne musta raamiga Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on kaks värvustemperatuuri astet 4000 (neutraalne) ja 6000K (külm), neid saab käivitada puutetundlikust on/off  sensorist.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Starburst on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Starburst peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon. Peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  2. Peegel Vanita & Casa Pollux Ghost

    Peegel Vanita & Casa Pollux Ghost

    442,00 €

    Pollux Ghost on stiilne musta raamiga Vanita & Casa peegel. Peegli teeb eriliseks Ghost tehnoloogia, kui peegli valgustus ei tööta, siis peeglil ei ole näha ka ala kus muidu valgustus peaks olema. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, peeglil on kaks valgustemperatuur 3000K (soe) ja 6000K (külm). Peeglil on roostevabast terasest riiul, millel saab mugavalt hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid. 

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Pollux on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest.

    Lähemalt
  3. Valamukapp Ravak Balance 600

    Valamukapp Ravak Balance 600

    459,00 €

    Balance seeriat iseloomustavad efektsed väljafreesitud sisselõiked. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni Balance toodetega.

    Balance valamukapp on saadaval kahes erinevas viimistluses - valge/valge ja valge/grafiit. Valamukapil on kaks vaikselt sulguvat mahukat sahtlit. Valamu, segisti ja põhjaklapp komplekti ei kuulu, kuid neid on võimalik lisaks tellida. Soovi korral saab komplekti lisada ka Balance tasapinna, tänu sellele saab paigaldada kapile ka tasapinna pealset valamut. 

    Lähemalt
  4. Valamukapp Ravak Comfort 800

    Valamukapp Ravak Comfort 800

    418,00 €

    Comfort seeria puhul on võimalik ise mitmeid erinevaid lahendusi luua. Ühtse disaini loomiseks saab valamukappi sobitada teiste kontseptsiooni Balance toodetega.

    Valamu, segisti ja põhjaklapp komplekti ei kuulu, kuid neid on võimalik lisaks tellida. Valamukapiga on kaasas valged käepidemed, mida saab allolevast valikust soovi korral kroomi vastu vahetada. Koos Comfort 800 tasapinnaga saab valamukapist vannitoakapi või paigaldada kappi koos tasapinnapealse valamuga. Koos Comfort 1200 tasapinnaga saab luua lisa tasapinda vannituppa. Kombineerimisvõimalusi on mitmeid, lase vaid mõte lendu. 

    Lähemalt
  5. Peegel Vanita & Casa Meteor

    Peegel Vanita & Casa Meteor

    489,00 €

    Meteor on stiilne asümmeetriline peegel, millel puudub raam. Peegli sees on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on kaks värvustemperatuuri astet 4000K (neutraalne) või 6000K (külm), neid saab käivitada puutetundlikust on/off  sensorist.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegli paksus on 5 mm ning peegli taga on turvakate.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 25

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas