Vannitoamööbel

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 228

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Peegel Vanita & Casa Starlight

    Peegel Vanita & Casa Starlight

    297,00 €

    Starlight on stiilne Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, võimalik on valida kahe erineva valgusastme vahel. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Starlight peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon. 

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Starlight on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning peegli taga on turvakate. Peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalselt. 

    Peeglil mõõdus 600 x 30 x 600 on vaid üks valgusaste ning puudub uduvastane funkstioon.

    Lähemalt
  2. Mööblikomplekt Jika Cube H453652 Dark Oak

    Mööblikomplekt Jika Cube H453652 Dark Oak

    467,00 €

    Jika Cube H453652 Dark Oak on tumepruun modernse stiiliga vannitoa mööblikomplekt. Komplekti kuulub seinale paigaldatav valamukapp, keraamiline valamu ning paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Valamukapil on kaks sahtlit, mis on täielikult väljatõmmatavad, kuhu on võimalik paigutada vajalikud vannitoatarbed. Komplektis ei sisaldu valamusegisti, kuid soovi korral on see võimalik juurde osta eraldi.

    Jika Cube seeria valamukapid on loodud jälgides värskemaid trende, mille märksõnadest võib välja tuua geomeetrilisus, puhas välimus ja praktilisus. Cube valamukappi on võimalik kokku sobitada samas seerias olevate toodetega, mis tagab vannitoa tervikliku sisekujunduse ja funktsionaalsuse.

    Lähemalt
  3. Peegelkapp Vanita & Casa Tristar GH

    Peegelkapp Vanita & Casa Tristar GH

    475,00 €

    Tristar GH on stiilne musta alumiiniumi viimistlusega Vanita & Casa peegelkapp. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks värvustemperatuuri aste 4000K (neutraalne), seda saab käivitada infrapuna on/off  sensorist.

    Peegelkapp on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa vannitoamööbel täiustab ka vannitoa sisekujundust. Peeglil on ka USB pistik erinevatele tarvikutele. Kapi sees on karastatud klaasist riiulid, mille kõrgust saab reguleerida, valitud mudelitel on ka kapi alumises osas avatud riiul. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Tristar GH peegeklapiga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon.

    Lähemalt
  4. Valamukapp Ravak Clear 1000

    Valamukapp Ravak Clear 1000

    468,00 €

    Ravak Clear sarja kuulub kahes mõõdus valamukappe, mida iseloomustab 45° nurga all paiknevad kinnitusdetailid ning trendikad horisontaaljooned. Komplekt loob vannitoas õhulise ja avara mulje ning pikisuunaline valamu kuju teeb kätepesu eriti mugavaks. Valamukappi on võimalik kombineerida stiililt sobiva Clear sarja valamu, seinakapi ja valgustusega peegliga, et luua vannitoas terviklik ja veatu üldmulje.

    Ravak Clear 1000 on avar, kuid mõõdult kompaktne valamu alla paigaldatav sahtliga kapp, mis sobib ideaalselt nii väiksemasse kui ka avaramasse vannituppa. Valamukapp on disainitud kasutamiseks koos samasse seeriasse kuuluva valamuga Clear 1000. Valamukapi korpus on valge ning uks on saadaval kahes erinevas värvitoonis: valge ja kirsipruun. Valamukapp paigaldatakse seina külge kinnitustarvikute abil, mis sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  5. Vannitoakomplekt Vanita & Casa Handy

    Vannitoakomplekt Vanita & Casa Handy

    2 077,00 €

    Vannitoakomplekt Vanita & Casa Handy on midagi unikaalset, tõeline pärl sinu vannitoas! Komplekti kuulub peegel, valamu ning valamujalad.

    Peegli sees on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks värvustemperatuuri aste 6000K (külm), seda saab käivitada puutetundlikust on/off sensorist. Peeglil on ka praktiline riiul väiksemate asjade hoiustamiseks. Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Handy peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon.

    Handy valamujalad on mustast metallist, mis sobivad ideaalselt kokku komplektis sisalduva peegliga. Valamujalgadel on valge riiul asjade hoiustamiseks. Valamu Handy on saadaval kahes variatsioonis - segistiauguga ning ilma. Sõltuvalt paigalduskohast on võimalik paigaldada segisti seina külge või otse valamu külge. 

    Komplektis ei sisaldu segistit, põhjaklappi ning sifooni, soovi korral saab need meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 228

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas