Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 2698

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Oras Safira 1012F käsidušiga

    Valamusegisti Oras Safira 1012F käsidušiga

    159,00 €

    Oras Safira 1012F on fikseeritud jooksutoruga ning bideedušiga valamusegisti. Komplekti kuulub 1,75m pikkune dušivoolik ning seinahoidik. Oras Safira juures on võimalik piirata vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Oras Safira 1012F segistil on 3S-Installation kinnitussüsteem, mis teeb selle paigaldamise eriti lihtsaks ja kiireks.

    Safira on olnud Orase segistivalikus üle 40 aasta kõige populaarsem tooterühm. Safira uuenenud tootevalikust leiab lahendusi nii kööki kui ka vannituppa erinevates mõõtmetes ning vormides.

    Lähemalt
  2. Dušialus Roth Aloha-M

    Dušialus Roth Aloha-M

    202,00 €

    Roth Aloha-M on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  3. Peegel Vanita & Casa Fenice Black juhtmevaba telefonilaadijaga

    Peegel Vanita & Casa Fenice Black juhtmevaba telefonilaadijaga

    431,00 €

    Fenice Black on stiilne mustade raamidega Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, võimalik on valida kahe erineva valgusastme vahel 4000K (neutraalne) või 6000K (külm)Peeglil on roostevabast terasest riiul, millel saab mugavalt hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Fenice Black peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon. Riiulil on ka juhtmevaba laadimise funktsioon, mis ühildub nii iOS kui ka Android operatsioonisüsteemiga.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Fenice Black on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest.

    Lähemalt
  4. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38858 valge

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38858 valge

    56,00 €

    Arena Cosmopolitan 38858 Valge on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on valge viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnupp paigaldatakse horisontaalselt. 

    Lähemalt
  5. Peegel Stikla Merilina

    Peegel Stikla Merilina

    368,00 €

    Merilina on stiilne väljaulatuvate pirnidega Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ klassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on dimmeritav lüliti, millega saab valida valgust 3000K (soe) ja 6000K (külm) vahel. 

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Paremas ääres on peeglil lüliti, kus saab valgust sisse lülitada. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 2698

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas