Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 274

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Oras Optima 2611AF

    Valamusegisti Oras Optima 2611AF

    179,00 €

    Oras Optima 2611AF on modernse disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee- ja energiasäästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Optima valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattmust põhjaklapiga

    231,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  3. Valmusegisti Oras Stela ECO+ 4824FTZ kontaktivaba

    Valmusegisti Oras Stela ECO+ 4824FTZ kontaktivaba

    409,00 €

    Oras Stela ECO+ 4824FTZ on minimalistliku kandilise stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja muudetava veevoolunurgaga aeraator. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp. Segisti ühendatakse stepslisse (230V). 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Oras Electra Safety 9210FZ

    Valamusegisti Oras Electra Safety 9210FZ

    250,00 €

    Oras Electra Safety 9210FZ (3 V) on stiilne kontaktivaba valamusegisti, millel saab temperatuuri reguleerida temperatuuriseade kahvaga. Segisti elektrooniliste osade hulka kuuluvad advanced PSD sensor, funktsioonide indikaatortuled ja patarei tühjenemise indikaator. Oras Electra 9210FZ segistil on Bluetooth funktsioon ning tarkvaralisi seadistusi saab mugavalt teha läbi Oras App'i. Segisti on varustatud prügifiltrite ning tagasilöögiklappidega. Segistil on 3S-Installation kinnitussüsteem, mis teeb selle paigaldamise eriti lihtsaks.

    Electra on Orase kõige populaarsem elektrooniliste segistite tooterühm. Seda kinnitavad klientide tagaside ja antud toodete 30 aasta pikkune valmistamise kogemus. Üha rohkem tuuakse Electra tooteid kodumajapidamistesse, kuhu need sobivad oma ajatu välimuse ja tõestatud töökindluse poolest suurepäraselt.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Grohe BauEdge M-Size vajutatava põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe BauEdge M-Size vajutatava põhjaklapiga

    90,00 €

    Grohe BauEdge M-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik avada ja sulgeda vajutusega põhjaklapile.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 274

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas