Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 2701

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Rätikuhoidja Gedy Lounge 5423-14 must

    Rätikuhoidja Gedy Lounge 5423-14 must

    77,00 €

    Gedy Lounge 5423-14 on seinale kinnitatav kahe liikuva osaga must rätikuhoidja. Minimalistliku stiiliga rätikuhoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Rätikuhoidja sobib hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spadesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  2. Elektriboiler Ariston Velis Evo 80L - Outlet Diil

    Elektriboiler Ariston Velis Evo 80L - Outlet Diil

    Tavahind: 516,00 €

    Erihind 409,00 €

    Velis Evo 80L on elektriline Aristoni veeboiler, mille eripäraks on toote disain ning äärmiselt kompaktsed mõõdud - toote sügavus on vaid 27 cm! Topeltanumaga kütmissüsteem on sedavõrd efektiivne, et külm vesi on dušivalmis vaid 50 minutiga. Eco Evo funktsioon salvestab ja analüüsib igapäevast veekasutust - nutikam kasutus võimaldab säästa igakuiselt elektriarvelt lausa kuni 14%. Lisaks töötavad Velis elektriboilerid ülivaikselt, mistõttu on nad vannitoas vaevumärgatavad. 

    Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt - see tähendab ka erakordset paindlikkust paigalduskohtade valikul. LED-ekraan võimaldab mugavalt reguleerida soovitud veetemperatuuri ning annab samas pidevalt informatsiooni dušivalmiduse osas. Toode on varustatud ABS 2.0 turvasüsteemiga toitekatkestuste ja kuivalt käivitamise puhuks. Ariston - too Itaalia tippdisain, keskkonnasäästlikus ning kasutusmugavus oma vannituppa!

    Lähemalt
  3. Seebidosaator Gedy Aries AR80-85 antratsiit

    Seebidosaator Gedy Aries AR80-85 antratsiit

    18,00 €

    Gedy Aries AR80-85 on eraldiseisev seebidosaator, mis on silmapaistva tekstuurse antratsiit viimistlusega. Seebidosaator sobib ühthästi eksklusiivsesse hotelli ning samuti on see oma silmapaistva disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. Aries seebidosaator sobib ideaalselt kokku samas seerias olevate toodetega. 

    Lähemalt
  4. Seinapott Laufen Palace 8667

    Seinapott Laufen Palace 8667

    494,00 €

    Laufen Palace 8667 seinapott on parima funktsionaalsusega Šveitsi kvaliteettoode, mis sisaldab endas uusimaid tehnoloogiaid nagu näiteks Rimless. Laufen Palace 8667 seinapott on silmapaistva kandilise disaiga, tänu sirgetele ja selgetele vormidele on toodet lihtne puhastada ja hooldada. 

    WC-potil on kasutusel uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse kogunemist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  5. Dušialus Vispool KZ-90

    Dušialus Vispool KZ-90

    246,00 €

    Vispool KZ-90 on valge värvusega kandiline dušialus. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest komposiitkivimist, mis on katsudes mõnusalt pehme, kuid dušinaudinguteks väga stabiilne ja tugeva konstruktsiooniga. Dušialuse põhja katavad struktuursed triibud, mis takistavad sellel libisemist.

    Dušialus on mõeldud põrandasse süvistamiseks. Soovi korral saab lisada komplekti sifooni. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 2701

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas