Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 2705

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan S 37624 Supersteel

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan S 37624 Supersteel

    152,00 €

    Grohe Arena Cosmopolitan S supersteel on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on supersteel viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnupp paigaldatakse vertikaalselt. Toode sobib kokku Grohe Rapid SL ja Rapid SLX seinaraamidega

     

    Lähemalt
  2. Dušialus Roth Cola

    Dušialus Roth Cola

    162,00 €

    Roth Cola on valge värvuse ja kandilise kujuga dušialus, mis on mõeldud karkassi või põrandasse süvistamiseks. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kandiliste dušiklaasidega. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saab komplekti lisada ka sifooni.

    Lähemalt
  3. Seinapott Laufen Palace 8667

    Seinapott Laufen Palace 8667

    494,00 €

    Laufen Palace 8667 seinapott on parima funktsionaalsusega Šveitsi kvaliteettoode, mis sisaldab endas uusimaid tehnoloogiaid nagu näiteks Rimless. Laufen Palace 8667 seinapott on silmapaistva kandilise disaiga, tänu sirgetele ja selgetele vormidele on toodet lihtne puhastada ja hooldada. 

    WC-potil on kasutusel uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse kogunemist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Seebialus Ravak 10° mattmust

    Seebialus Ravak 10° mattmust

    37,00 €

    Ravak 10° on mattmust seina külge kinnitatav seebialus, mis on valmistatud matistatud klaasist. Alus kinnitatakse tugevalt seina külge metallist kinnituse abil. Mattmust seebialus loob vannitoast ühtse terviku koos teiste Ravaki mattmustade toodetega. 

    Ühtse disaini loomiseks saab seebialust sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segistid, vannitoamööbel). Kontseptsiooni 10° on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Lähemalt
  5. Käsidušš Hansgrohe Crometta 85 Vario

    Käsidušš Hansgrohe Crometta 85 Vario

    21,00 €

    Hansgrohe Crometta 85 Vario on võimas kahe funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 85 mm). Käsidušil on võimalik valida kahe erineva funktsiooni vahel: Normal spray, Vario spray, midagi igaks olukorraks. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 2705

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas