Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 2661

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga

    148,00 €

    Hansgrohe Finoris 100 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  2. Dušitrapp ACO Easyflow Forest

    Dušitrapp ACO Easyflow Forest

    122,00 €

    ACO Easyflow on paindliku paigaldusega dušitrapi moodulsüsteem. Forest disainrest on saadaval kandilise ja ümara disainiga, kandiline on saadaval ka suletava variandina, mis on rohkem sobilik näiteks ühiskasutatavatesse duširuumidesse. Dušitrapp koosneb kolmest osast: disainrest, trapi kõrgendus ning sifoon. 

    Easyflow dušitrapi moodulsüsteemidest leiab sobiliku toote pea igale vannitoale, just tänu laiale sifoonide valikule. Valikust leiab horisontaalse, vertikaalse ja ka läbivooluga trappe. Läbivooluga trappi kasutatakse juhtudel, kui vannitoas on rohkem kui üks äravool. Võimalik on valida erinevate kõrguste ja toru diameetrite (DN 50 / DN 70 / DN 100) vahel. Lisavõimalusena on võimalik tellida tehasest trapi kõrgendus, millele on juba tehases paigaldatud hüdroisolatsiooni äärik. See teeb paigalduse oluliselt lihtsamaks ja toote veekindlamaks.  

    Kandilise dušitapi nähtava osa mõõdud on 149 x 149 mm, millest moodustab 140 x 140 mm disainrest. Ümara trapi diameeter on 136 mm, millest 127 mm moodustab disainrest. Trapikõrgendus on 150 mm. 

    Lähemalt
  3. Vajutusnupp Grohe Nova Cosmopolitan 38765 kroom

    Vajutusnupp Grohe Nova Cosmopolitan 38765 kroom

    69,00 €

    Nova Cosmopolitan 38765 Kroom on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on kroomi viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  4. Peegel Vanita & Casa Fenice Black juhtmevaba telefonilaadijaga

    Peegel Vanita & Casa Fenice Black juhtmevaba telefonilaadijaga

    431,00 €

    Fenice Black on stiilne mustade raamidega Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, võimalik on valida kahe erineva valgusastme vahel 4000K (neutraalne) või 6000K (külm)Peeglil on roostevabast terasest riiul, millel saab mugavalt hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Fenice Black peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon. Riiulil on ka juhtmevaba laadimise funktsioon, mis ühildub nii iOS kui ka Android operatsioonisüsteemiga.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Fenice Black on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest.

    Lähemalt
  5. Käsidušš Hansgrohe Pulsify S 105 1jet mattmust

    Käsidušš Hansgrohe Pulsify S 105 1jet mattmust

    31,00 €

    Hansgrohe Pulsify S 105 1jet on võimas ühe funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 105 mm). Käsidušil on üks PowderRain pihustussüsteem.

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 2661

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas