Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 2701

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Bidee Laufen Kartell 830331

    Bidee Laufen Kartell 830331

    Tavahind: 493,00 €

    Erihind 421,00 €

    Bidee Laufen Kartell 830331 on uudse disainiga praktiline lisa vannituppa. Tegemist on seinale paigaldatava bideega, mille kinnitamine toimub seinale kruvidega. Sanitaarportselanist bideed on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Segisti ja põhjaklapp ei kuulu komplekti.

    Laufen Kartell 830331 bideed on mugav paigaldada koos samasse seeriasse kuuluva seinapoti, WC-poti või valamuga, saavutades sedasi stiilipuhas üldmulje kogu vannitoas.

    Lisaks valgele on toode saadaval ka musta, mattmusta, grafiit ja matthalli viimistlusega. Lisainfo saamiseks palume võtta ühendust meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  2. Seebialus Ravak 10° mattmust

    Seebialus Ravak 10° mattmust

    37,00 €

    Ravak 10° on mattmust seina külge kinnitatav seebialus, mis on valmistatud matistatud klaasist. Alus kinnitatakse tugevalt seina külge metallist kinnituse abil. Mattmust seebialus loob vannitoast ühtse terviku koos teiste Ravaki mattmustade toodetega. 

    Ühtse disaini loomiseks saab seebialust sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segistid, vannitoamööbel). Kontseptsiooni 10° on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Lähemalt
  3. Dušialus Roth Tahiti-M

    Dušialus Roth Tahiti-M

    198,00 €

    Roth Tahiti-M on valumarmorist kumer dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  4. Dušialus Vispool KK-90

    Dušialus Vispool KK-90

    246,00 €

    Vispool KK-90 on valge värvusega kandiline dušialus. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest komposiitkivimist, mis on katsudes mõnusalt pehme, kuid dušinaudinguteks väga stabiilne ja tugeva konstruktsiooniga. Dušialuse põhja katavad struktuursed triibud, mis takistavad sellel libisemist.

    Dušialust saab paigaldada otse põrandale, komplektis sisalduvad reguleeritavad jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  5. Peegel Vanita & Casa Fenice Black juhtmevaba telefonilaadijaga

    Peegel Vanita & Casa Fenice Black juhtmevaba telefonilaadijaga

    431,00 €

    Fenice Black on stiilne mustade raamidega Vanita & Casa peegel. Peegli taga on integreeritud LED valgustus, mis loob vannitoas romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel, võimalik on valida kahe erineva valgusastme vahel 4000K (neutraalne) või 6000K (külm)Peeglil on roostevabast terasest riiul, millel saab mugavalt hoiustada erinevaid vannitoatarvikuid. Tulles kuuma dušialt on alatihti vannitoa peegel udune, Fenice Black peegliga sellist probleemi ei teki, sellel on spetsiaalne uduvastane funktsioon. Riiulil on ka juhtmevaba laadimise funktsioon, mis ühildub nii iOS kui ka Android operatsioonisüsteemiga.

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Vanita & Casa peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Fenice Black on kindlasti ka turvaline valik, kuna peegli paksus on 5 mm ning ümbris on valmistatud tugevast roostevabast terasest.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 2701

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas