Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 170

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    226,00 €

    Talis E on mattmust Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  2. Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Tavahind: 336,00 €

    Erihind 269,00 €

    Wasser Antique Cross Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušilift, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Cross Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    111,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris S 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Oras Apollo 544-33 mattmust

    Käsidušikomplekt Oras Apollo 544-33 mattmust

    174,00 €

    Oras Apollo 544-33 on lihtsa stiiliga mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Apollo seeria tooted on tuntud oma puhta joone ja lihtsa geomeetrilise disaini poolest. Apollo dušikomplekti on võimalik kokku sobitada sama värvi Oras dušisegistitega.

    Komplektiga on kaasas veel käsidušš, dušivoolik, dušilift ja seebialus. Käsidušil on katlakivivastane töötlus ning EcoFlow vee vooluhulka kontrolliv tehnoloogia.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Damixa Silhouet L mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet L mattmust

    313,00 €

    Damixa Silhouet L on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. Tänu kummiaeraatorile on segistit lihtne puhastada vältimaks katlakivi teket. Samuti on segisti üks headest omadustest selle Eco-Save funktsioon, mis soodustab vee säästmist..

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 170

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas