Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 274

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    111,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris S 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 kroom

    118,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kroomi viimistlus.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    242,00 €

    Oras Safira 1033 on bideedušiga ümara disainiga valamusegisti. Jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 120°, aga piirang on võimalik ka eemaldada. Seadeosast on võimalik piirata vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus aastaid üks kõige populaarsem tooterühm. Peamised võtmesõnad selle sarja juures on vastupidavus ja töökindlus. Uuenenud Safira on säilitanud oma kasutusmugavuse ja hinnataseme, kuid selle juures toonud turule erinevaid disaine ja toote suuruseid. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Damixa Silhouet L mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet L mattmust

    313,00 €

    Damixa Silhouet L on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. Tänu kummiaeraatorile on segistit lihtne puhastada vältimaks katlakivi teket. Samuti on segisti üks headest omadustest selle Eco-Save funktsioon, mis soodustab vee säästmist..

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Talis S 100 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis S 100 põhjaklapiga

    146,00 €

    Hansgrohe Talis S 100 on modernse disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Sihvakas, funktsionaalne, tasukohane - need märksõnad köidavad paljusid Hansgrohe Talis S seeria segistite juures. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 274

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas