Vannituba

Bathroom

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 245

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Ceramic R Slim

    Vannitoavalamu Ravak Ceramic R Slim

    156,00 €

    Ravak Ceramic on disainer Kryštof Nosál'i poolt loodud vannitoaseeria, mille tooted on valmistatud kvaliteetsest keraamilisest materjalist ning on moodsa ja samas ajatu disainiga. Valamute tagasihoidlikud vormid on efektses kontrastis vastupidava loodusliku materjali tõelise massiivsusega.

    Ravak Ceramic R Slim on kandilise disainiga vannitoavalamu, mille pehmed nurgad lisavad vannituppa tasakaalu ja harmooniat. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

     

    Lähemalt
  2. Puhastusvahend Ravak Cleaner (500 ml)

    Puhastusvahend Ravak Cleaner (500 ml)

    8,00 €

    Puhastusvahend Ravak Cleaner on mõeldud praktiliselt kõikide pindade puhastamiseks. Olgu selleks akrüülvann, segisti, dušisein, keraamiline pliit või töötasapind. Kõige paremini toimib Cleaner katlakivi ja rasva vastu. Ravaki puhastusvahend ei sisalda kloori ega muid agressiivseid aineid, mis võiks pinda kahjustada.

    Sanitaartehnika õigesti hooldamine pikendab toote eluiga.  

    Lähemalt
  3. Valamukapp Ravak Natural 500

    Valamukapp Ravak Natural 500

    318,00 €

    Ravak Natural 500 on minimalistliku disainiga valge valamukapp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Ravak Natural 500 valamuga. Tegu on seinale kinnitatava valamukapiga, mille kaks avanevat sahtlit pakuvad küllaldaselt ruumi vannitoatarvikute hoiustamiseks.

    Natural valamukapp on saadaval kolmes erinevas mõõdus (pikkusega 50, 80 ja 120 cm), mistõttu sobib see hästi erinevate suurustega vannitubadesse. Valamukappi on võimalik kombineerida stiililt sobiva Natural sarja valamu, seinakapi ja valgustusega peegliga, et luua vannitoas terviklik ja veatu üldmulje. Paigaldustarvikud sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Vannisein Ravak Supernova S3-130

    Vannisein Ravak Supernova S3-130

    164,00 €

    Vannisein on suurepärane toode vältimaks vee põrandale pritsimist dušivõtmise ajal ning duši all käimine muutub nauditavaks ka püsti seistes. Lisaks on see abiks väikelaste vannitamisel, kellele meeldib vannist vett pritsida.

    Ravak Supernova S3-130 on kolmeosaline äärmiselt mugav ja kompaktne vannisein. Tegemist on universaalse vanniseinaga, mis sobib ühthästi nii Ravaki kui ka mistahes teiste kaubamärkide ristkülikukujulistele vannidele. Vanniseina pööramisel 180 kraadi saab määrata toote asetuse vastavalt paremale või vasakule vanni servale. Vanniseina klaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis hoiab ära mustuse ja katlakivi tekke klaasi pinnal.

    Vanniseina raam on saadaval valge või satiin värvusega ning valida saab kolme erineva klaasi tooni vahel: Rain, Transparent ja Grape. Vanniseina saab lihtsalt ja mugavalt kokku voltida, kui toodet parasjagu ei kasutata.

    Lähemalt
  5. Vannisegisti Ravak Chrome

    Vannisegisti Ravak Chrome

    309,00 €

    Ravak Chrome on neljaosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 245

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas