Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 160

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe ShowerSelect kaks funktsiooni

    Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe ShowerSelect kaks funktsiooni

    574,00 €

    ShowerSelect  on Hansgrohe seinasisene dušisegisti, millel on keeratav nupp temperatuuri määramiseks ja kaks nuppu veeväljundi valimiseks. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Lähemalt
  2. Dušisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    Dušisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    291,00 €

    Hansgrohe Metropol on mattvalge viimistlusega dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv muudab segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Lähemalt
  3. Dušisegisti Hansgrohe Metropol harjatud pronks

    Dušisegisti Hansgrohe Metropol harjatud pronks

    312,00 €

    Hansgrohe Metropol on harjatud pronksi viimistlusega dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud pronks värv muudab segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Lähemalt
  4. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend

    90,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Gustavsberg New Nautic Square GB41212335 termostaatsegistiga

    Dušikomplekt Gustavsberg New Nautic Square GB41212335 termostaatsegistiga

    409,00 €

    Gustavsberg New Nautic Square GB41212335 on murdmatute joonte, pehmete kontuuride ning nutikate lahendustega termostaatsegistiga dušikomplekt. Sellel on üliõhuke ja maitsekas peadušš, millel on tugev veesurve. Peadušš ning selle toru on pööratavad. Tootele lisab mitmekülgsust selle käsidušš, millel on kolm funktsiooni. Kasutajamugavust lisab dušikomplektile sisseehitatud automaatne kaitsesüsteem kuumaveepõletuste eest ning Safe Touch tehnoloogia segisti esiküljel. Termostaatsegisti reageerib torustikus tekkida võivatele veerõhu ja temperatuuri muutustele, tänu millele saate mõnusat dušši nautida ühtlase veetemperatuuriga.

    New Nautic Square dušikomplektil on fikseeritav temperatuuri piirang, mis on 38 kraadi. Dušikomplekti saab paigaldada kas kruvide või liimi abil.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 160

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas