Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 245

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Nagi Ravak 10° mattmust kahene

    Nagi Ravak 10° mattmust kahene

    24,00 €

    Ravak 10° on kahe konksuga ja mattmusta viimistlusega nagi. Nagi sobib ideaalselt ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, koolidesse ning on ka ideaalne valik kodustesse tingimustesse. Nagi paigaldatakse seinale metallplaadi ja tüüblite abil. 

    Ühtse disaini loomiseks saab nagi sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segistid, vannitoamööbel). Kontseptsiooni 10° on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Lähemalt
  2. Peegel Ravak Oblong

    Peegel Ravak Oblong

    234,00 €

    Ravak Oblong raamita vannitoapeegel ühendab endas stiilse disainelemendi ja praktilisuse. Peeglil on LED-valgustus (4000K - neutraalne), mis loob vannituppa erakordselt õdusa ja intiimse atmosfääri. Peegli valgustus tuleb peegli tagant toimides seega ka meeleoluvalgustina. Peeglit iseloomustab erakordne lihtsus ja minimalism, mistõttu on need justkui loodud Põhjamaade vannitubadesse.

    Oblong peegel on saadaval kolmes erinevas mõõdus (pikkusega 60, 70 ja 80 cm), mistõttu sobib see hästi erinevate suurustega vannitubadesse. 

    Lähemalt
  3. Valamukapp Ravak Chrome 400

    Valamukapp Ravak Chrome 400

    138,00 €

    Valamukapp Ravak Chrome 400 on väiksemõõduline ja kompaktne valamu alla paigaldatav riiuliga kapp, mis sobib ideaalselt väiksematesse tualettruumidesse ja vannitubadesse. Valamukapp on disainitud kasutamiseks samasse seeriasse kuuluva valamuga Chrome 400. Valamukapp paigaldatakse seina külge kinnitustarvikute abil, mis sisalduvad komplektis.

    Valamukapp on saadaval valges värvitoonis. Valamukapi uks on valge läikega ning selle mugavaks kasutamiseks saab valida sobiva poole ukse avamiseks vastavalt hingede asetusele.

    Lähemalt
  4. Dušinurk Ravak Nexty N3-90

    Dušinurk Ravak Nexty N3-90

    601,00 €

    Ravak Nexty seeria märksõnadeks on minimalistlik ja puhas disain. Seeria disainimisel on rõhku pandud just vastupidavusele - mida lihtsam disain ja süsteemid, seda pikem ka toote töökindlus. 

    Nexty N3-90 on kolmeosaline kumera disainiga dušinurk. Dušinurk on saadaval viies erinevas disainis, sobitudes seega igasse vannituppa. Paigalduse käigus on võimalik ise valida sobivat dušinurga käepideme asetsust, paigaldades see horisontaalselt või üles poole on võimalik sinna ka rätikut riputada.  Dušinurga läbipaistev turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke.Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Chrome 550

    Vannitoavalamu Ravak Chrome 550

    100,00 €

    Chrome valamud on valmistatud keraamikast, mis tagab neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas.

    Ravak Chrome 550 valamut on võimalik kinnitada seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp ei kuulu komplekti. Paigalduseks vajalik juhend ning montaažikomplekt sisaldub komplektis.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 245

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas