Vannituba

Bathroom

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 165

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud must

    379,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on harjatud musta viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud must

    534,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga harjatud musta viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  3. Käsidušikomplekt Hansgrohe Vernis Blend 100 Vario S Puro 65 cm mattmust

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Vernis Blend 100 Vario S Puro 65 cm mattmust

    117,00 €

    Vernis Blend 100 on võimas kahe funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 100 mm). Käsidušiga on komplektis ka dušilift ning dušivoolik. Käsidušil on võimalik valida kahe erineva funktsiooni vahel: Rain, IntenseRain, midagi igaks olukorraks. 

    Käsidušš sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Oras Twista 3810F-33 mattmust

    Valamusegisti Oras Twista 3810F-33 mattmust

    147,00 €

    Oras Twista 3810F-33 mattmus on klassikaline valamusegisti. Oras Twista juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Twista laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  5. Termostaat dušisegisti Damixa Silhouet mattmust

    Termostaat dušisegisti Damixa Silhouet mattmust

    340,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik dušisegisti, mille disainis on ühendatud moodne mattmust viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja pilkupüüdva disainiga dušisegisti. Toode on varustatud keraamilise tööelemendiga, see tagab segistile vastupidavuse. Segisti tsentrite vahemik on 150±16mm, puhtaks paigaldustulemuseks kuuluvad komplekti 3/4" ilukatted ja ekstsentrikud.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 165

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas