Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 142

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Chrome 650

    Vannitoavalamu Ravak Chrome 650

    94,00 €

    Chrome valamud on valmistatud keraamikast, mis tagab neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas.

    Ravak Chrome 650 valamut on võimalik kinnitada seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp ja segisti ei kuulu komplekti. Paigalduseks vajalik juhend ning montaažikomplekt sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Laufen IlBagnoAlessi 811971

    Vannitoavalamu Laufen IlBagnoAlessi 811971

    1 449,00 €

    IlBagnoAlessi 811971 on põrandale paigaldatav disainvalamu. Valamu on kaetud spetsiaalse LCC (Laufen Clean Coat) kihiga, mis tähendab, et kogu valamu pind on mustust ja tolmu hülgav. LCC kihiga kaetud pinnad on äärmiselt siledad ja pea olematu poorsusega, isegi veepiisad ei suuda kinnituda ja libisevad pindadelt maha. 

    IlBagnoAlessi on seeria, mis lummab nende toodete kasutajaid pikki aastaid. Seeriat iseloomustavad ajatu vorm, kujutlusvõime avardumine ning kübeke ekstsentrilisust. Kogu seeria on andeka Itaalia disaineri Stefano Giovannoni looming.   

    Komplektis sisaldub üle- ja äravoolu süsteem ning kinnitustarvikud. Segisti ja sifoon ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. 

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Laufen Sonar 812349

    Vannitoavalamu Laufen Sonar 812349

    1 973,00 €

    Sonar 812349 on tasapinnale paigaldatav disainvalamu. Valamu kumerad ja sirged jooned harmoneeruvad iga vannitoa siseviimistlusega. 

    Sonar seeriat iseloomustvad erakordsed materjalid, justkui viibiks kolmandas dimensioonis. Eklektiline disainer Patricia Urquiola SaphirKeramik materjalist tooted on uuenduslikud ja elegantsed. SaphirKeramik võimaldab toote luua äärmiselt õhukeste joonte ning vormidega. 

    Komplektis sisaldub SaphirKeramik disain põhjaklapp. Segisti ja sifoon ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Sonar 812349 valamule on võimalik tellida ühe sahtliga erinevates viimistlustes valamukappe, erisoovide korral saab ühendust võtta meie klienditeenindusega. 

    Valamu on mõeldud tasapinnale paigaldamiseks, kuid soovi korral saab allolevast valikust lisada tellimusele seinakinnitused, millega on võimalik valamut ka seinale paigaldada. 

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Chrome Duo

    Vannitoavalamu Ravak Chrome Duo

    309,00 €

    Chrome valamud on valmistatud komposiitkivist, mis tagab neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas.

    Vannitoavalamu Ravak Chrome Duo on topeltvalamu, mida on võimalik kinnitada seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp ei kuulu komplekti. Paigalduseks vajalik juhend ning montaažikomplekt sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  5. Nurgavalamu Ravak Yard 450 C

    Nurgavalamu Ravak Yard 450 C

    201,00 €

    Yard valamud on ümara kujuga ning uuendusliku peidetud tasapinnaga. Tasapind on peidetud valamu tagumisse külge, sedasi hoiad vannitoa üldpildi esteetiliselt puhtana. Yard seeriat iseloomustavad samaaegselt sirged jooned, kui ka ümarad vormid. Seetõttu on Yard seeria tooteid lihtne kombineerida erinevatesse vannitubadesse, olenemata kas enne on lähtutud rohkem nurgelisest disainist või ümaratest vormidest. Valamu Ravak Yard 450 C on mõeldud nurka paigaldamiseks.

    Komplekti ei kuulu valamukonsool, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Kõiki neid saab aga tellimusele lisada lähtudes oma maitsest, konsool on saadaval valge, musta ja roostevaba disainiga. Tehas ei soovita paigaldada valamut ilma konsoolita. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 142

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas