Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 2683

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Seebialus Hansgrohe AddStoris mattvalge

    Seebialus Hansgrohe AddStoris mattvalge

    39,00 €

    AddStoris on mattvalge seina külge kinnitatav Hansgrohe seebialus, mis on valmistatud matistatud klaasist. Alus kinnitatakse tugevalt seina külge metallist kinnituse abil. Mattvalge seebialus loob vannitoast ühtse terviku koos teiste Hansgrohe mattvalgete toodetega. 

    Kõik tarvikud seebialuse kinnitamiseks sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  2. Dušialus Roth Tahiti-M

    Dušialus Roth Tahiti-M

    198,00 €

    Roth Tahiti-M on valumarmorist kumer dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  3. Dušialus Vispool RZ-90 (550)

    Dušialus Vispool RZ-90 (550)

    239,00 €

    Vispool RZ-90 (550) on valge värvusega kumer dušialus. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest komposiitkivimist, mis on katsudes mõnusalt pehme, kuid dušinaudinguteks väga stabiilne ja tugeva konstruktsiooniga. Dušialuse põhja katavad struktuursed triibud, mis takistavad sellel libisemist.

    Dušialus on mõeldud põrandasse süvistamiseks. Soovi korral saab lisada komplekti sifooni. 

    Lähemalt
  4. Dušialus Vispool KK-90

    Dušialus Vispool KK-90

    246,00 €

    Vispool KK-90 on valge värvusega kandiline dušialus. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest komposiitkivimist, mis on katsudes mõnusalt pehme, kuid dušinaudinguteks väga stabiilne ja tugeva konstruktsiooniga. Dušialuse põhja katavad struktuursed triibud, mis takistavad sellel libisemist.

    Dušialust saab paigaldada otse põrandale, komplektis sisalduvad reguleeritavad jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  5. Seinapott Laufen Palace 8667

    Seinapott Laufen Palace 8667

    494,00 €

    Laufen Palace 8667 seinapott on parima funktsionaalsusega Šveitsi kvaliteettoode, mis sisaldab endas uusimaid tehnoloogiaid nagu näiteks Rimless. Laufen Palace 8667 seinapott on silmapaistva kandilise disaiga, tänu sirgetele ja selgetele vormidele on toodet lihtne puhastada ja hooldada. 

    WC-potil on kasutusel uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse kogunemist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 2683

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas