Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 442

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušisegisti Armatura German

    Dušisegisti Armatura German

    62,00 €

    Armatura German on elegantse disainiga ning luksusliku kroomviimistlusega dušisegisti, mis tagab ajatu interjööri igas vannitoas. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Komplektiga on kaasas liitmikud ja peiteäärikud. Segisti voolupiirang on 12l minuti kohta.

    Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Lähemalt
  2. Dušivooliku seinaühendus Hansgrohe FixFit E

    Dušivooliku seinaühendus Hansgrohe FixFit E

    25,00 €

    Hansgrohe FixFit E dušivooliku seinaühendus on mõeldud seinale kinnitamiseks. Kvaliteetne kroomviimistlus hoiab toote pikalt säravana. Toode on mõeldud paigaldamiseks peidetud ühendusena, see tähendab, kui veeühendus tuleb seinast. 

    Dušivooliku veeühendusega saab kombineerida endale meeldiva käsiduši, dušivooliku ning segisti. 

    Lähemalt
  3. Käsiduši hoidja Grohe Relexa 28622

    Käsiduši hoidja Grohe Relexa 28622

    16,00 €

    Grohe Relexa 28622 käsiduši hoidja on mõeldud seinale kinnitamiseks. Grohe Long-Life kaitsekiht hoiab käsiduši hoidja kroomitud pinna pikalt läikivana.

    Relexa 28622 käsidušihoidjal ei ole võimalik kaldenurka reguleerilda. Käsiduši hoidjaga saab kombineerida endale meeldiva käsiduši, dušivooliku ning segisti. 

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Oras Optima 7193 - Outlet Diil

    Dušikomplekt Oras Optima 7193 - Outlet Diil

    Tavahind: 790,00 €

    Erihind 754,00 €

    Oras Optima 7193 on modernse kandilise disainiga ja luksusliku kroomviimistlusega dušikomplekt koos vanni- ja dušisegistiga. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Dušikomplektiga on kaasas vihmadušš, käsidušš, dušilift, dušivoolik ja seebialus. Lisaks on dušil termostaatsegisti, millel on ka Easy-grip tehnoloogiaga kahvad. Käsidušil on mitu pihustusrežiimi, mis suurendavad veelgi duši naudinguid. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite ja tagasilöögiklappidega.

    Lähemalt
  5. Käsidušš Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick 26404

    Käsidušš Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick 26404

    46,00 €

    Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick 26404 on ühe pihustussüsteemiga kroomviimistlusega käsidušš. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lisaks hoiab Grohe Long-Life kaitsekiht käsiduši pinna pikalt läikivana. Käsidušil on vett säästev voolupiirang, maksimaalne veevool on 9.5 l/min.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 442

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas