Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 247

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Nagi Grohe Essentials Cube

    Nagi Grohe Essentials Cube

    27,00 €

    Grohe Essentials Cube  on minimalistliku stiiliga ühe riputuskonksuga nagi. Kandiline nagi on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  2. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38858 valge

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38858 valge

    56,00 €

    Arena Cosmopolitan 38858 Valge on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on valge viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnupp paigaldatakse horisontaalselt. 

    Lähemalt
  3. Käsidušš Grohe Euphoria 110 Duo

    Käsidušš Grohe Euphoria 110 Duo

    46,00 €

    Grohe Euphoria 110 Duo on kahe pihustussüsteemiga kroomviimistlusega käsidušš (Rain, SmartRain). Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lisaks hoiab Grohe Long-Life kaitsekiht käsiduši pinna pikalt läikivana. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Grohe Eurosmart seinale paigaldatav

    Valamusegisti Grohe Eurosmart seinale paigaldatav

    145,00 €

    Grohe Eurosmart on modernne kroomviimistlusega seinale paigaldatav valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistit on hea kasutada koos koristavalamuga või näiteks majapidamisruumis. 

     

    Lähemalt
  5. Käsiduši hoidja Grohe Relexa 28622

    Käsiduši hoidja Grohe Relexa 28622

    16,00 €

    Grohe Relexa 28622 käsiduši hoidja on mõeldud seinale kinnitamiseks. Grohe Long-Life kaitsekiht hoiab käsiduši hoidja kroomitud pinna pikalt läikivana.

    Relexa 28622 käsidušihoidjal ei ole võimalik kaldenurka reguleerilda. Käsiduši hoidjaga saab kombineerida endale meeldiva käsiduši, dušivooliku ning segisti. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 247

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas