Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Peegel Stikla Tanya

    Peegel Stikla Tanya

    248,00 €

    Tanya on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Tanya peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  2. Peegel Stikla Oana

    Peegel Stikla Oana

    373,00 €

    Oana on stiilne raamita Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ klassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt
  3. Peegel Stikla Nadia

    Peegel Stikla Nadia

    234,00 €

    Nadia on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Toode ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Nadia peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  4. Peegel Stikla Eliza

    Peegel Stikla Eliza

    234,00 €

    Eliza on stiilne kandiline Stikla peegel. Peeglil on integreeritud A+ energiaklassi LED valgustus, mis loob romantilise atmosfääri ning on abiks iluprotseduuridel. Peeglil on üks neutraalne valgusaste (4000 K).

    Peegel on praktiline ja vajalik aksessuaar igas vannitoas, kuid Stikla peeglid täiustavad ka vannitoa sisekujundust. Peegel ühendatakse otse vooluvõrku ning paigaldatakse eraldi lüliti, lülitit komplektis ei sisaldu. Eliza peeglit saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. 

    Lähemalt
  5. Dušinurk Stikla Giorgio Black

    Dušinurk Stikla Giorgio Black

    785,00 €

    Dušinurk Stikla Giorgio Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Giorgio Black standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Giorgio Black dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas