Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vannitoavalamu Casa Di Vanna Bello

    Vannitoavalamu Casa Di Vanna Bello

    Tavahind: 424,00 €

    Erihind 398,00 €

    Casa Di Vanna Bello valamu on mõeldud tasapinnale paigaldamiseks. Bello kivivalamul on luksuslikult sile läikiv pind, mida on lihtne puhastada ja hooldada. 

    Casa Di Vanna tooteid iseloomustavad sirged jooned ja esteetiline välimus. Luksuslik puudutus kaasaegsesse sisekujundusse. Lisavõimalusena on võimalik valamu tehasest tellida ka värvilise välisküljega, standardina on valamu nii seest, kui väljast valge. Komplektis ei sisaldu põhjaklappi, soovi korral saab seda meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Duravit Cape Cod 233950

    Vannitoavalamu Duravit Cape Cod 233950

    466,00 €

    Duraviti uus Cape Cod seeria pakub unustamatut elegentsi. Seeria on inspireeritud USA idarannikul paiknevast Cape Cod nimelisest piirkonnast, mis on tuntud oma pika rannajoone, kristallselge ookeanivee ja ürgse looduse poolest. Cape Cod seeria valamud on valmistatud luksuslikust DuraCeram® materjalist ning on saadaval kolme erineva disainiga - ümmargune, kandiline ja tri-ovaalne.

    Duravit Cape Cod 233950 on tri-ovaalne vannitoavalamu, mis on disainitud maailmakuulsa Philippe Starck'i poolt. Valamul on üliõhukesed servad, mis rõhutavad toote kergust ja elegantsi. Valamu on mõeldud paigaldamiseks valamukapile või teistele tasapindadele. Sobiv valamu põhjaklapp on võimalik juurde tellida eraldi.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Vispool Sol

    Vannitoavalamu Vispool Sol

    195,00 €

    Vispool Sol on isikupärase ümara kujuga töötasapinna peale paigaldamiseks mõeldud vannitoavalamu. Valamu on kaunistatud omapärase mustriga ning selle luksuslik läikiv pind on silmale meeldiv kuid samas äärmiselt vastupidav.

    Valamu on valmistatud komposiitkivimist, mis on antibakteriaalse pinnaga ning väga vastupidav mustusele, korrosioonile ning kemikaalidele. 

    Standardis on tegu valge kivivalamuga, kuid soovi korral on võimalik tellida valamu ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu PAA Deco Silk

    Vannitoavalamu PAA Deco Silk

    354,00 €

    Vannitoavalamu PAA Deco Silk on ümar siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Komplekti kuulub Silkstone® viimistlusega äravooluklapp. Soovituslik äravooluava diameeter töötasapinnas on 12 cm. Valamul puudub ülevool.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1806 mattmust

    Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1806 mattmust

    306,00 €

    Scarabeo Glam 1806 on minimalistliku ja puhta disainiga vannitoavalamu, mis loob uudse värskuse igasse vannituppa. Glam 1806 valamu on kandilise vormiga ning viimistletud moodsas Ardesia-mattmustas värvitoonis. Scarabeo keraamilised valamud on valmistatud Itaalias, mis on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud.

    Scarabeo vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinna peale. Kraanikausil puudub ülevool ning segisti auk. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas