Vannituba

Bathroom

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 55

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Lihtvann Hafa Sun Round

    Lihtvann Hafa Sun Round

    1 832,00 €

    Hafa Sun Round on ümarate joontega lihtvann, mis on valmistatud kvaliteetsest sanitaarakrüülist. Tegu on eraldiseisva vanniga, mis tähendab, et seda saab paigaldada nii traditsiooniliselt seina äärde kui ka eraldiseisvana keset vannituba. Komplektis sisaldub äravool ja reguleeritavad vannijalad. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt
  2. Kivivann Aura Cupido

    Kivivann Aura Cupido

    2 529,00 €

    Aura Cupido on südant meenutav eraldiseisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Cupido vanni teeb eriliseks tema kuju, mis on inspiratsiooni saanud kevadel tärkavast loodusest. Lisaks on vannis piisavalt ruumi, et pakkuda täielikku lõõgastust kahele vanninautlejale. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Ravak NewDay 150

    Lihtvann Ravak NewDay 150

    558,00 €

    Ravak NewDay vannid sobituvad oma kujult ideaalselt iga vannitoaga ning on saadaval kahes erinevas mõõdus. See vann on mõeldud just Sinule, kui soovid vannimõnusid nautida üksinda või alustada uut päeva lõõgastava vanniskäiguga. Vanni nurgas asub parajalt suur istekoht, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. NewDay 150 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Balteco Modul 16

    Lihtvann Balteco Modul 16

    Tavahind: 780,00 €

    Erihind 678,00 €

    Modul 16 on sirgjooneline ja esteetiliselt puhta disainiga Balteco lihtvann, mida on võimalik komplekteerida vastavalt soovile. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Modul vanni on lihtne sobitada pea igasse vannituppa, kuna see on saadaval neljas erinevas pikkuses - 150, 160, 170 ja 180 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Roth Activa 150

    Lihtvann Roth Activa 150

    446,00 €

    Roth Activa 150 on asümmeetrilise sisekujuga vann, mis sobitub hästi, kui on vaja kasutada maksimaalselt vaba ruumi ebastandardsetes vannitubades. Vannil on praktilised laiad nurgad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Activa vann on saadaval kolmes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 55

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas