Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Tavahind: 77,00 €

    Erihind 73,00 €

    Ideal Standard Tempo T0566 on väike keraamiline vannitoavalamu, mis on mõeldud seinale paigaldamiseks või toetuma jalale/pooljalale. Tempo seeria märksõnadeks on puhas stiil ja praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse.

    Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad valamukausi taga keskel. Valamuga ei tule kaasa valamusegistit, sifooni ega valamujalga, kuid soovi korral on need võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Duravit Cape Cod 232848

    Vannitoavalamu Duravit Cape Cod 232848

    504,00 €

    Duraviti uus Cape Cod seeria pakub unustamatut elegentsi. Seeria on inspireeritud USA idarannikul paiknevast Cape Cod nimelisest piirkonnast, mis on tuntud oma pika rannajoone, kristallselge ookeanivee ja ürgse looduse poolest. Cape Cod seeria valamud on valmistatud luksuslikust DuraCeram® materjalist ning on saadaval kolme erineva disainiga - ümmargune, kandiline ja tri-ovaalne.

    Duravit Cape Cod 232848 on ümmargune vannitoavalamu, mis on disainitud maailmakuulsa Philippe Starck'i poolt. Valamul on üliõhukesed servad, mis rõhutavad toote kergust ja elegantsi. Segisti paigalduseks on valamu sisepinnal mugav platvorm, mistõttu sobib valamu hästi ka väiksematesse paigalduskohtadesse. Valamu on mõeldud paigaldamiseks valamukapile või teistele tasapindadele. Sobiv valamu põhjaklapp on võimalik juurde tellida eraldi.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1806 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1806 valge

    167,00 €

    Scarabeo Glam 1806 on minimalistliku ja puhta disainiga vannitoavalamu, mis loob uudse värskuse igasse vannituppa. Glam 1806 valamu on kandilise vormiga ning viimistletud klassikalise valge värvusega. Scarabeo keraamilised valamud on valmistatud Itaalias, mis on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud.

    Scarabeo vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinna peale. Kraanikausil puudub ülevool ning segisti auk. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Vispool Sol

    Vannitoavalamu Vispool Sol

    195,00 €

    Vispool Sol on isikupärase ümara kujuga töötasapinna peale paigaldamiseks mõeldud vannitoavalamu. Valamu on kaunistatud omapärase mustriga ning selle luksuslik läikiv pind on silmale meeldiv kuid samas äärmiselt vastupidav.

    Valamu on valmistatud komposiitkivimist, mis on antibakteriaalse pinnaga ning väga vastupidav mustusele, korrosioonile ning kemikaalidele. 

    Standardis on tegu valge kivivalamuga, kuid soovi korral on võimalik tellida valamu ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Moon 3

    Vannitoavalamu Ravak Moon 3

    167,00 €

    Ravak Moon sarja kuulub 5 vannitoavalamut, mida kõiki iseloomustab ümar joon. See aitab kompenseerida muidu tavapäraseid kandilisi vannitoaelemente, luues harmoonilise ja rahustava meeleolu. Ravak Moon valamud on valmistatud valumarmorist, milles on säilinud loodusliku marmori parimad omadused, ent samas on materjal töödeldud vastupidavaks, siledaks ja kergesti puhastatavaks. 

    Ravak Moon 3 on ümara disainiga vannitoavalamu, mille pilkupüüdvaks elemendiks on üks terav sakk valamu välisküljel. Valamu on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas