Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 168

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud must

    Dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud must

    210,00 €

    Hansgroge Talis E on harjatud musta viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Harjatud must viimistlus teeb dušisegisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  2. Dušisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan

    Dušisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan

    101,00 €

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan on ühe hoovaga dušisegisti, mis hõlmab endas moodsat disain ning uuendusliku tehnoloogiat. Grohe dušisegisti sile silinderkorpus sobib ideaalselt igasse tänapäevasesse vannituppa, Grohe tehnoloogia ja Saksa inseneritöö kaunis tulemus teevad segisti kasutamise tõeliseks naudinguks.

    SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri täpselt ja lihtsalt reguleerida ning hõlpsalt puhastatav ja kriimustuskindel StarLighti kroompind hoiab oma sära veel aastaid. Sellel on ka reguleeritav läbivoolupiiraja, mis aitab säästa vett ja rahakotti. Lisage sobiv käsidušš, et tuua vannitoa mugavus ja tõhusus uuele tasemele.

    Lähemalt
  3. Dušisegisti Grohe Euroeco

    Dušisegisti Grohe Euroeco

    74,00 €

    Dušisegisti Grohe Euroeco muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse. Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Damixa Tradition poleeritud messing

    Dušikomplekt Damixa Tradition poleeritud messing

    1 558,00 €

    Damixa Tradition on poleeritud messing viimistlusega dušikomplekt, milles on säilitatud vana ja klassikalise segisti karakter. Stiil ammendab inspiratsiooni romantilisest Prantsusmaa köögist. Komplekti kuulub eridisainiga 5,3 cm diameetriga käsidušš, 20 cm diameetriga laedušš ning dušisegisti. Laeduši kõrgus on reguleeritav ning segisti tsentrite vahemik on 150±16mm.

    Lähemalt
  5. Dušisegisti Hansgrohe Vivenis kroom

    Dušisegisti Hansgrohe Vivenis kroom

    169,00 €

    Hansgrohe Vivenis kroom on dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 12.3l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 168

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas