Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 329

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušivoolik Hansgrohe Isiflex 125 cm mattvalge

    Dušivoolik Hansgrohe Isiflex 125 cm mattvalge

    28,00 €

    Hansgrohe Isiflex on klassikaline dušivoolik, mille pöörlev ühendus ei lase voolikul keerdu minna. Voolik on kaetud plastiku kihiga, mida on eriti lihtne puhastada. Vooliku pikkus on 125 cm. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattmust väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 mattmust väljatõmmatava käsidušiga põhjaklapiga

    382,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Väljatõmmatav käsidušš on mugav, kui soovid kiirelt näiteks juukseid pesta, beebit vannitada või hommikul kiirustades lemmik kampsunilt plekki pesta. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on mugav väljatõmmatav käsidušš ja kaks veevoolu režiimi. Laminaarne veejuga selleks, et vett ei pritsiks peeglile ega seinale ning PowderRain käsidušši jaoks. 

    Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  3. Hambaharjahoidja Hansgrohe AddStoris mattvalge

    Hambaharjahoidja Hansgrohe AddStoris mattvalge

    39,00 €

    AddStoris on mattvalge seina külge kinnitatav Hansgrohe hambaharjahoidja, mis on valmistatud matistatud klaasist. Hambaharjahoidja kinnitatakse tugevalt seina külge metallist kinnituse abil. Mattvalge hambaharjahoidja loob vannitoast ühtse terviku koos teiste Hansgrohe mattvalgete toodetega. 

    Kõik tarvikud hambaharjahoidja kinnitamiseks sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Hansgrohe A41 harjatud must

    Seebidosaator Hansgrohe A41 harjatud must

    77,00 €

    A41 on brushed black chrome tooni Hansgrohe seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Seebidosaatori mahutavus on 500 ml. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm, paigaldusaugu suurus on 28 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt. Dosaatorit saab sobitada hästi ka vannituppa ja täita selle seebi või kätekreemiga. 

    Lähemalt
  5. Käsidušš Hansgrohe Rainfinity 130 3jet

    Käsidušš Hansgrohe Rainfinity 130 3jet

    90,00 €

    Hansgrohe Rainfinity 130 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 132 mm). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, Intense PowderRain, MonoRain, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu. 

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 329

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas