Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vannitoavalamu Gemlook GL 392

    Vannitoavalamu Gemlook GL 392

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 224,00 €

    Gemlook GL 392 on käsitööna valmistatud vasest vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks valamukapi või muu tasapinna peale. Valamu on romantilise lillemustriga ning sobib eriti hästi antiikse hõnguga ruumidesse. Tegu on vastupidava tootega, mistõttu on see hinnatud ka kohvikute ja restoranide ühiskondlikes ruumides.

    Gemlook'i valamu sobib paigaldamiseks koos kõrge disainiga või seinapealse valamusegistiga. Tootel puudub ülevool. Kuna valamu on valminud käsitööna, siis on iga toode ainulaadne ja teist täpselt samasugust ei ole.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Scarabeo Sfera 8009 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Sfera 8009 valge

    135,00 €

    Vannitoavalamu Scarabeo Sfera 8009 ümar disain on kui uus vaade elule. Itaalias valmistatud keraamilised valamud on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud. Oma filigraansete joonte ja funktsionaalsusega sobitab Scarabeo ennast kui valatult igasse vannituppa ning puhub neile sisse uue elu.

    Scarabeo valge vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Kraanikausil puudu ülevool. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Duravit Cape Cod 234046

    Vannitoavalamu Duravit Cape Cod 234046

    504,00 €

    Duraviti uus Cape Cod seeria pakub unustamatut elegentsi. Seeria on inspireeritud USA idarannikul paiknevast Cape Cod nimelisest piirkonnast, mis on tuntud oma pika rannajoone, kristallselge ookeanivee ja ürgse looduse poolest. Cape Cod seeria valamud on valmistatud luksuslikust DuraCeram® materjalist ning on saadaval kolme erineva disainiga - ümmargune, kandiline ja tri-ovaalne.

    Duravit Cape Cod 234046 on kandiline vannitoavalamu, mis on disainitud maailmakuulsa Philippe Starck'i poolt. Valamul on üliõhukesed servad, mis rõhutavad toote kergust ja elegantsi. Segisti paigalduseks on valamu sisepinnal mugav platvorm, mistõttu sobib valamu hästi ka väiksematesse paigalduskohtadesse. Valamu on mõeldud paigaldamiseks valamukapile või teistele tasapindadele. Sobiv valamu põhjaklapp on võimalik juurde tellida eraldi.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Tavahind: 77,00 €

    Erihind 73,00 €

    Ideal Standard Tempo T0566 on väike keraamiline vannitoavalamu, mis on mõeldud seinale paigaldamiseks või toetuma jalale/pooljalale. Tempo seeria märksõnadeks on puhas stiil ja praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse.

    Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad valamukausi taga keskel. Valamuga ei tule kaasa valamusegistit, sifooni ega valamujalga, kuid soovi korral on need võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu PAA Round In Graphite

    Vannitoavalamu PAA Round In Graphite

    372,00 €

    PAA Round In Graphite on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna sisse paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas