Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 82

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Lihtvann Roth Classic Pro 160

    Lihtvann Roth Classic Pro 160

    255,00 €

    Roth Classic Pro 160 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vannil on pisut laiendatud servad, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Classic Pro vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  2. Kivivann Casa Di Vanna Milano

    Kivivann Casa Di Vanna Milano

    Tavahind: 3 856,00 €

    Erihind 3 096,00 €

    Casa Di Vanna Milano on ovaalne eraldiseisev kivivann, millel on matt pinnaviimistlus. Casa Di Vanna tooteid iseloomustavad sirged jooned ja esteetiline välimus. Luksuslik puudutus kaasaegsesse sisekujundusse. Milano kivivanniga on mitmeid erinevaid paigalduslahendusi, sellest sõltuvalt saab paigaldada segisti eraldiseisvana või üldse seina külge. 

    Lisavõimalusena on võimalik vanni tehasest tellida ka värvilise välisküljega, standardina on vann nii seest, kui väljast valge. Vannil on peidetud ülevool ning komplektis sisaldub mattvalge põhjaklapp ja vannijalad. 

    Lähemalt
  3. Lihtvann Westerbergs Calm

    Lihtvann Westerbergs Calm

    1 781,00 €

    Westerbergs Calm on atraktiivse disainiga lihtvann, mis on valmistatud kvaliteetsest sanitaarakrüülist. Calm vann loob Sinu vannitoas täiusliku harmoonia ergonoomika ja esteetika vahel - vann on ülimalt mugav, kuid samas täiustab oma disainiga mistahes vannituba. Komplektis sisaldub äravool.

    Westerbergs - toob Skandinaavia tippdisaini Sinu vannituppa!

    Lähemalt
  4. Massaaživann Balteco Rhea 16

    Massaaživann Balteco Rhea 16

    Tavahind: 1 771,00 €

    Erihind 1 540,00 €

    Rhea 16 on tilgakujuline Balteco massaaživann, millel on skandinaaviapärane sirgete joontega disain. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks. Balteco Rhea on saadaval nii paremakäelise kui ka vasakukäelise versioonina ning kolme erineva pikkusega - 150, 160 ja 170 cm.

    Vali endale meelepärane massaažisüsteemi pakett, lisa soovi korral segisti ja esipaneel ning uus Balteco massaaživann on valmis kasutamiseks. Balteco Rhea vannile on võimalik lisada ka spetsiaalne dušisein, mis on disainitud just sellele vannile. Täpse info massaažipakettide erinevusest ja kõigest muust olulisest leiad tootelehe alumisest osast. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Ravak Freedom W must

    Lihtvann Ravak Freedom W must

    2 504,00 €

    Ravak Freedom W must ühendab endas klassikalise lihtvanni ja pilkupüüdva disainvanni parimad eelised. Selle tagasihoidlik ilu ja ümarad vormid kutsuvad Sind vanni lõõgastuma. Freedom W vanni teeb eriliseks selle seinaäärne serv, mis võimaldab mugavalt hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Lisaks on võimalik sellele paigaldada  vannipealne segisti, et lõpptulemus jääks veatu. 

    Vanni akrüülist sisu on äärmiselt vastupidav ning lihtne hooldada. Vannijalad ja sifoon sisalduvad komplektis.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 82

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas