Vannituba

Bathroom

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 55

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Lihtvann Ravak Classic II 150

    Lihtvann Ravak Classic II 150

    341,00 €

    Ravak Classic II vannid on saadaval viies erinevas mõõdus. Vanni lame ja lai põhi muudavad vanni ruumikamaks, mistõttu on vannis käimine veelgi lõõgastavam. Vann sobib kasutamiseks nii lõõgastavaks vannikogemuseks kui ka päevaseks dušinaudinguks. Ravak tõestab, et tradistiooniline ristkülikukujuline vann võib olla tõeliselt mugav!

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Classic II 150 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esi- ja küljepaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ka ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Classic II on kergelt uuendatud mudel Classic mudelist, uuendatud variandil on täielikult sirged servad ning veidi suurem ja avaram sisemus. 

    Lähemalt
  2. Lihtvann Burlington Windsor 150

    Lihtvann Burlington Windsor 150

    1 176,00 €

    Burlington Windsor 150 on klassikalise inglise disainiga lihtvann, mis on mõeldud ruumi keskele paigaldamiseks. Vanni retro kuid ajatu stiil on ideaalseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa. Vanni voolujooneline disain jälgib kehakuju, mis tagab lõõgastava vannielamuse. 

    Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mille läikiv pind on käega katsudes pehme ja sile. Jalgade puhul on võimalik valida 3 erineva stiili vahel: Traditional, Classical ja Period. Lisaks on võimalik valida jalgade värvitooni: kroom, valge või must. Soovi korral on vannile võimalik paigaldada ka segisti.

    Vann tuleb standardis valgena, kuid soovi korral võib Windsor vanni välispinda igaüks ise värvida meelepäraste akrüülbaasil värvide ning värvipraimeritega, et vann peegeldaks täpselt Sinu stiili, iseloomu ja tuju.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Balteco Modul 16

    Lihtvann Balteco Modul 16

    Tavahind: 780,00 €

    Erihind 678,00 €

    Modul 16 on sirgjooneline ja esteetiliselt puhta disainiga Balteco lihtvann, mida on võimalik komplekteerida vastavalt soovile. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Modul vanni on lihtne sobitada pea igasse vannituppa, kuna see on saadaval neljas erinevas pikkuses - 150, 160, 170 ja 180 cm. Soovi korral on võimalik asendada standardne valge akrüülpaneel värvilise MDF-paneeliga. Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Ravak NewDay 150

    Lihtvann Ravak NewDay 150

    558,00 €

    Ravak NewDay vannid sobituvad oma kujult ideaalselt iga vannitoaga ning on saadaval kahes erinevas mõõdus. See vann on mõeldud just Sinule, kui soovid vannimõnusid nautida üksinda või alustada uut päeva lõõgastava vanniskäiguga. Vanni nurgas asub parajalt suur istekoht, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. NewDay 150 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Ravak Gentiana 150

    Lihtvann Ravak Gentiana 150

    500,00 €

    Ravak Gentiana vannid sobituvad oma kujult ideaalselt iga vannitoaga ning on saadaval kahes erinevas mõõdus. See vann on mõeldud just Sinule, kui soovid argipäevast lõõgastust üksinda, kuid vann on piisavalt suur, et vannimõnusid saaks nautida ka kahekesi. Vanni nurgas asub parajalt suur istekoht, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Teie soovidest ja vajadustest. Gentiana 150 vanni puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli. Samuti saate soovi korral komplekti juurde lisada ka ClickClack sifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldamist.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 55

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas