Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 246

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38858 valge

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38858 valge

    56,00 €

    Arena Cosmopolitan 38858 Valge on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on valge viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnupp paigaldatakse horisontaalselt. 

    Lähemalt
  2. Käsidušš Grohe Euphoria 110 Duo

    Käsidušš Grohe Euphoria 110 Duo

    46,00 €

    Grohe Euphoria 110 Duo on kahe pihustussüsteemiga kroomviimistlusega käsidušš (Rain, SmartRain). Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lisaks hoiab Grohe Long-Life kaitsekiht käsiduši pinna pikalt läikivana. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Grohe Essence S-Size

    Valamusegisti Grohe Essence S-Size

    169,00 €

    Grohe Essence S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min. Valamusegisti sees on Grohe Long-Life keraamiline tööelement, mis tagab segisti töökindluse.

    Segisti on valmistatud jälgides Grohe Climate Care standardeid ehk selle märgistusega tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus, vaid sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  4. Dušivoolik Grohe Silverflex 150

    Dušivoolik Grohe Silverflex 150

    24,00 €

    Grohe Silverflex on sileda pinnaga dušivoolik, millel on keeru-vaba ühendus. Vooliku pikkus on 150 cm. Grohe dušivoolikul on AntiFold süsteem, mis takistab voolikut paindumast ja tänu sellele on vooliku purunemine välistatud.

    Silverflex dušivoolikul on eriti siidine pind, mida on lihtne hooldada ja puhastada. 

    Lähemalt
  5. Käsidušš Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick 26404

    Käsidušš Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick 26404

    46,00 €

    Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick 26404 on ühe pihustussüsteemiga kroomviimistlusega käsidušš. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lisaks hoiab Grohe Long-Life kaitsekiht käsiduši pinna pikalt läikivana. Käsidušil on vett säästev voolupiirang, maksimaalne veevool on 9.5 l/min.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 246

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas