Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 62

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Paberihoidja Gustavsberg Care 3018

    Paberihoidja Gustavsberg Care 3018

    29,00 €

    Gustavsberg Care 3018 on inva käetugede külge mõeldud paberihoidja. Paberihoidja paigaldatakse käetugede külge eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimesele. Toode on valmistatud tsingitud terasest ja sellel on kohandatav vastuhoid paberirulli pidurdamiseks. 

    Paberihoidja sobib käetugedele Nautic 3055 ja Nordic 3051.

    Lähemalt
  2. Vajutusnupp Gustavsberg Triomont XS Duo valge kandiline

    Vajutusnupp Gustavsberg Triomont XS Duo valge kandiline

    43,00 €

    Gustavsberg Triomont XS Duo kandiline on valge viimistlusega kahesüsteemne (3/6 l) seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Triomont XS WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Seinasisene loputus- ja äravoolusüsteem lihtsustab puhastamist ja tagab ruumi optimaalseima kasutamise. Vajutusnupp on valmistatud valgest plastikust ning vajutatav osa on kandiline ja elegantse kujuga.

    Lisaks nupule tuleb osta ka seinasisene WC-raam ja seinapott.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Gustavsberg New Nautic 41216047

    Valamusegisti Gustavsberg New Nautic 41216047

    107,00 €

    Valamusegisti Gustavsberg New Nautic GB41216047 on A energiaklassi ajatu ja harmoonilise disainiga segisti. Segisti paindlikud ja siledad veeühendusvoolikud muudavad puhastamise ja paigalduse lihtsamaks. Keraamiline tööorgan tagab tilkumisvaba ja pika kasutusea. Valamusegisti heade omaduste hulka saab veel liigitada selle Eco-flow tehnoloogia, mis säästab vett ja energia tarbimist. 

    Reguleeritav mugavusvool teeb segisti veesäästlikuks ning reguleeritav maksimumtemperatuur ennetab kuumaveepõletusi. Veevoolu suund on 19°, mis jätab kätele mõnusalt ruumi. Segistile saab varustada pikendatud kahvaga.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Gustavsberg New Nautic GB41216145 käsidušiga

    Valamusegisti Gustavsberg New Nautic GB41216145 käsidušiga

    159,00 €

    Valamusegisti Gustavsberg New Nautic GB41216145 on pika jooksutoru ning käsidušiga segisti. Segisti paindlikud ja siledad veeühendusvoolikud muudavad puhastamise ja paigalduse lihtsamaks. Eriti praktiliseks teeb antud toote selle käsidušš, mille abil on võimalik lisaks intiimpiirkondade, lemmikloomade ja vannitoa pesemiseks läbi viia ka muid toiminguid. Mugavust lisab segisti pikk jooksutoru, tänu millele on käte pesemiseks isegi rohkem ruumi. Valamusegisti keraamiline tööorgan tagab tilkumisvaba ja pika kasutusea. Heade omaduste hulka saab veel liigitada selle Eco-flow tehnoloogia, mis säästab vee- ja energiatarbimist. 

    Segistil on temperatuuri piiramise funktsioon, et ennetada kuumaveepõletusi. Komplekti kuulub segisti, käsidušš ning seinahoidik.

    Lähemalt
  5. Käsidušikomplekt Gustavsberg Square

    Käsidušikomplekt Gustavsberg Square

    78,00 €

    Gustavsberg Square on lihtne kuid efektne dušikomplekt. Dušilift ühendab endas kaasaegse ja stiilse disaini ning funktsionaalsuse. Dušikomplekti on lihtne paigaldada, seda saab teha kas kruvide või liimiga. Käsiduši voolusurve 3 baari juures on 10,2 L/min.

    Komplektis sisaldub kolmefunktsiooniline nupuga käsidušš, mis on kergesti puhastatav tänu nutika disaniga düüsidele, mis lihtsustavad katlakivisette eemaldamist. Lisaks käsidušile on komplektis PVC-vaba 1,75m dušivoolik, funktsionaalne seebialus ning reguleeritava vahekaugusega seinakinnitus.

    Komplekti ei kuulu dušisegisti, kuid see on võimalik juurde osta. Gustavsberg Square sobib kõikide Gustavsbergi duši- ja vannisegistitega.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 62

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas