Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vannitoavalamu Scarabeo Sfera 8009 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Sfera 8009 valge

    135,00 €

    Vannitoavalamu Scarabeo Sfera 8009 ümar disain on kui uus vaade elule. Itaalias valmistatud keraamilised valamud on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud. Oma filigraansete joonte ja funktsionaalsusega sobitab Scarabeo ennast kui valatult igasse vannituppa ning puhub neile sisse uue elu.

    Scarabeo valge vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Kraanikausil puudu ülevool. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Gemlook GL 392

    Vannitoavalamu Gemlook GL 392

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 224,00 €

    Gemlook GL 392 on käsitööna valmistatud vasest vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks valamukapi või muu tasapinna peale. Valamu on romantilise lillemustriga ning sobib eriti hästi antiikse hõnguga ruumidesse. Tegu on vastupidava tootega, mistõttu on see hinnatud ka kohvikute ja restoranide ühiskondlikes ruumides.

    Gemlook'i valamu sobib paigaldamiseks koos kõrge disainiga või seinapealse valamusegistiga. Tootel puudub ülevool. Kuna valamu on valminud käsitööna, siis on iga toode ainulaadne ja teist täpselt samasugust ei ole.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Duravit DuraStyle 070845

    Vannitoavalamu Duravit DuraStyle 070845

    127,00 €

    Duravit DuraStyle 070845 on lihtsa, kuid samas silmapaistva disainiga, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Duravit DuraStyle on seeria, mis võlub oma lihtsa kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu PAA Deco Silk

    Vannitoavalamu PAA Deco Silk

    354,00 €

    Vannitoavalamu PAA Deco Silk on ümar siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Komplekti kuulub Silkstone® viimistlusega äravooluklapp. Soovituslik äravooluava diameeter töötasapinnas on 12 cm. Valamul puudub ülevool.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Chrome 400

    Vannitoavalamu Ravak Chrome 400

    97,00 €

    Chrome valamud on valmistatud valumarmorist, mis garanteerib neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas.

    Ravak Chrome 400 on väiksemõõduline valamu, mis on mõeldud eelkõige väiksematesse tualettruumidesse ja vannitubadesse. Valamut on võimalik kinnitada seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp ja segisti ei kuulu komplekti. Valamul puudub ülevool. Paigalduseks vajalik juhend ning montaažikomplekt sisaldub komplektis.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas