Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 411

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70

    56,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 70 kroom on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Damixa Tradition kroom

    Valamusegisti Damixa Tradition kroom

    239,00 €

    Tradition on silmapaistva kroom viimistlusega Damixa valamusegisti. Segistil on säilitatud vana ja klassikalise segisti karakter, inspiratsiooni on ammendatud romantilisest Prantsusmaa köögist.

    Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse. Lisaks on segistil ka põletuskaitse ning veesäästu funktsioon Eco-Save. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 harjatud must

    379,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on harjatud musta viimistlusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisaks igasse vannituppa. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattvalge põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattvalge põhjaklapiga

    231,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 110 mattvalge on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    73,00 €

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 411

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas