Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 165

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Käsidušikomplekt Armatura Moza 3F must

    Käsidušikomplekt Armatura Moza 3F must

    80,00 €

    Armatura Moza on ajatu stiiliga ning musta viimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub käsidušš, dušilift ja PVC dušivoolik (150 cm). Lisaks on komplektiga kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Erakordseks dušikogemuseks on käsidušil 3 erinevat funktsiooni. 

    Lähemalt
  2. Dušisegisti Hansgrohe Finoris mattmust

    Dušisegisti Hansgrohe Finoris mattmust

    255,00 €

    Hansgrohe Finoris on mattmusta värvi dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 12,1 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Ravak 10° Free 170 mattmust

    Valamusegisti Ravak 10° Free 170 mattmust

    125,00 €

    Nutika disainiga Ravak 10° Free mattmust valamusegisti toob segisti valamu keskosale lähedamale, seetõttu on segistit lihtsam käsitleda. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Tänu segisti 10° nurgale on kergem  puhastada segisti ja seinavahelist ala, kuhu muidu ei pääse nii kergesti ligi. 

    Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segisti, vannitoamööbel). Kontseptsiooni 10° on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Lähemalt
  4. Bideesegisti Duravit C.1 C12400001 mattmust põhjaklapiga

    Bideesegisti Duravit C.1 C12400001 mattmust põhjaklapiga

    377,00 €

    Duravit C.1 C12400001 on mattmust bideesegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega bideesegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hafa Design must

    Valamusegisti Hafa Design must

    265,00 €

    Hafa Design on must/kroom viimistlusega modernne valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Richard Vercellotti poolt disainitud segistil on praktiline pikk jooksutoru, mõjudes sedasi täiesti omaette sisustuselemendina. Segistil on Water Save tehnoloogia, mis aitab säästa vett.

    Segistil on SINTEF sertifikaat. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 165

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas