Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 64

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 pop-up põhjaklapiga mattvalge

    173,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannitoas!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik. Komplektis sisaldub ka pop-up põhjaklapp, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 150 põhjaklapiga mattvalge

    267,00 €

    Talis E 150 põhjaklapiga on mattvalge viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. Põhjaklapp sisaldub komplektis. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  3. Dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    Dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    236,00 €

    Hansgrohe Vivenis on mattvalge dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 12.3l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube Moon White

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube Moon White

    134,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 130 cube Moon White on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 130 cube käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 130 cube käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt
  5. Käsidušš Hansgrohe Rainfinity 130 3jet mattvalge

    Käsidušš Hansgrohe Rainfinity 130 3jet mattvalge

    117,00 €

    Hansgrohe Rainfinity 130 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 132 mm). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, Intense PowderRain, MonoRain, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu. 

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 64

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas