Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vannitoavalamu Scarabeo Sfera 8009 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Sfera 8009 valge

    135,00 €

    Vannitoavalamu Scarabeo Sfera 8009 ümar disain on kui uus vaade elule. Itaalias valmistatud keraamilised valamud on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud. Oma filigraansete joonte ja funktsionaalsusega sobitab Scarabeo ennast kui valatult igasse vannituppa ning puhub neile sisse uue elu.

    Scarabeo valge vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinnale. Kraanikausil puudu ülevool. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Laufen Sonar 815341

    Vannitoavalamu Laufen Sonar 815341

    422,00 €

    Sonar 815341 on seinale kinnitatav disainvalamu. Valamu kumerad ja sirged jooned harmoneeruvad iga vannitoa siseviimistlusega. 

    Sonar seeriat iseloomustvad erakordsed materjalid justkui kolmandas dimensioonis. Eklektiline disainer Patricia Urquiola SaphirKeramik materjalist tooted on uuenduslikud ja elegantsed. SaphirKeramik võimaldab toote luua äärmiselt õhukeste joonte ning vormidega. 

    Komplektis sisaldub SaphirKeramik disain põhjaklapp. Segisti ja sifoon ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Sonar 815341 valamule on võimalik tellida lisaks ka ühe uksega valamukappe, erisoovide korral saab ühendust võtta meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic 45

    Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic 45

    84,00 €

    Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic 45 on modernsete ning puhaste joontega vannitoa keraamika, mis on igati oma ülesannete kõrgusel. Grohe Euro Ceramic toob igasse vannituppa märgatava peenelt minimalistliku ning tüüne atmosfääri. Kergelt puhastatav ning vastupidav keraamiline Grohe valamu on sõõm rõõmu igas vannitoas.

    Grohe Euro Ceramic vannitoavalamu on mõeldud seinale kinnitamiseks. Valamul on ülevool ning auk segistile.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Duravit Cape Cod 232848

    Vannitoavalamu Duravit Cape Cod 232848

    504,00 €

    Duraviti uus Cape Cod seeria pakub unustamatut elegentsi. Seeria on inspireeritud USA idarannikul paiknevast Cape Cod nimelisest piirkonnast, mis on tuntud oma pika rannajoone, kristallselge ookeanivee ja ürgse looduse poolest. Cape Cod seeria valamud on valmistatud luksuslikust DuraCeram® materjalist ning on saadaval kolme erineva disainiga - ümmargune, kandiline ja tri-ovaalne.

    Duravit Cape Cod 232848 on ümmargune vannitoavalamu, mis on disainitud maailmakuulsa Philippe Starck'i poolt. Valamul on üliõhukesed servad, mis rõhutavad toote kergust ja elegantsi. Segisti paigalduseks on valamu sisepinnal mugav platvorm, mistõttu sobib valamu hästi ka väiksematesse paigalduskohtadesse. Valamu on mõeldud paigaldamiseks valamukapile või teistele tasapindadele. Sobiv valamu põhjaklapp on võimalik juurde tellida eraldi.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1806 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1806 valge

    167,00 €

    Scarabeo Glam 1806 on minimalistliku ja puhta disainiga vannitoavalamu, mis loob uudse värskuse igasse vannituppa. Glam 1806 valamu on kandilise vormiga ning viimistletud klassikalise valge värvusega. Scarabeo keraamilised valamud on valmistatud Itaalias, mis on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud.

    Scarabeo vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinna peale. Kraanikausil puudub ülevool ning segisti auk. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 73

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas